reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny, od 6 tygodnia też nam okropne mdłości, które zaczynają się rano jak tylko otworze oczy. Po południu bywało ok, o 13 byłam gotowa aby wyjść z łóżka (przebywam na L4). Przeczytałam tu że niektóre z was piją cole i właśnie mąż mi przyniósł. Cud!!! 2 łyki i od razu lepiej. Chyba muszę kupić sobie całą skrzynkę tej coli w butelce szklanej 😂

Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje? 😬

Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje? 😬
Ja od wczoraj mam zdecydowanie mniejszy ból piersi. Mdłości nie miałam, więc te dwa bolące pryszcze były dla mnie jedynym objawem 😁🥴 ale staram się nie panikować bo w tamtym tygodniu też zdecydowanie mniej bolały a potem się znowu rozkreciły na 2-3 dni.

Pierwszy raz od 3 tyg się najadlam zjadłam 2 miseczki zupy ogórkowej 😁. U mnie mdłości najgorsze wieczorem. Piersi bolą ale w poprzednich ciążach mnie nie bolały także nie ma reguły. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty na pewno jest wszystko ok.

O Jacie super, ale zazdroszczę, dwa szczęścia za jednym razem 😍
Noo, powoli wychodzimy z szoku ;)
Codziennie sa, choć o różnym natężeniu

reklama

U mnie tak samo, czasami lepiej a czasami gorzej. Te lepsze momenty wykorzystuję, żeby zjeść coś innego niż sucharki ;)
Więc ciesz się, że masz chwilę wytchnienia! :)

Do góry