Angelika22
Fanka BB :)
Ok zapisałam się na prenatalne , 17 oddaje krew a 22 wizyta o 19.10 będę już miała w gabinecie wyniki przed usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak
A ty masz dwa pęcherzyki, bliźniaki dwujajowe w sensie?
O Jacie super, ale zazdroszczę, dwa szczęścia za jednym razem
Ja od wczoraj mam zdecydowanie mniejszy ból piersi. Mdłości nie miałam, więc te dwa bolące pryszcze były dla mnie jedynym objawem ale staram się nie panikować bo w tamtym tygodniu też zdecydowanie mniej bolały a potem się znowu rozkreciły na 2-3 dni.Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje?
Noo, powoli wychodzimy z szokuO Jacie super, ale zazdroszczę, dwa szczęścia za jednym razem
Codziennie sa, choć o różnym natężeniuDziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje?
Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje?