reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny, od 6 tygodnia też nam okropne mdłości, które zaczynają się rano jak tylko otworze oczy. Po południu bywało ok, o 13 byłam gotowa aby wyjść z łóżka (przebywam na L4). Przeczytałam tu że niektóre z was piją cole i właśnie mąż mi przyniósł. Cud!!! 2 łyki i od razu lepiej. Chyba muszę kupić sobie całą skrzynkę tej coli w butelce szklanej 😂

Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje? 😬

Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje? 😬
Ja od wczoraj mam zdecydowanie mniejszy ból piersi. Mdłości nie miałam, więc te dwa bolące pryszcze były dla mnie jedynym objawem 😁🥴 ale staram się nie panikować bo w tamtym tygodniu też zdecydowanie mniej bolały a potem się znowu rozkreciły na 2-3 dni.

Pierwszy raz od 3 tyg się najadlam zjadłam 2 miseczki zupy ogórkowej 😁. U mnie mdłości najgorsze wieczorem. Piersi bolą ale w poprzednich ciążach mnie nie bolały także nie ma reguły. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty na pewno jest wszystko ok.

O Jacie super, ale zazdroszczę, dwa szczęścia za jednym razem 😍
Noo, powoli wychodzimy z szoku ;)
Codziennie sa, choć o różnym natężeniu

reklama

U mnie tak samo, czasami lepiej a czasami gorzej. Te lepsze momenty wykorzystuję, żeby zjeść coś innego niż sucharki ;)
Więc ciesz się, że masz chwilę wytchnienia! :)

Do góry