reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja mam dzisiaj gorszy dzień.. Piersi nie bolą prawie wcale za to mdłości cały dzień.. Jem bo jem ale muli mnie ciągle.. Bardziej kłuję mnie w podbrzusza ale czytałam że to normalne bo od 9 do 12 tyg podobno dziecko bardzo dużo rośnie nawet dwukrotnie zwiększa objętość. Ja staram się nie myśleć.. Co ma być to będzie.. Mam wizytę 15 już leki na tarczyce i mOeliwe że czeka mnie cukrzyca ciazowa.. Byle do rozwiązania :D

reklama
jeszcze 1h50 minut, staram się być spokojna ale chyba zaraz na prawdę będzie trzeba po pogotowie dzwonić🤣 nie wiedziałam, że będę się aż tak stresować. też nie wiem jaka ta pani jest, nie znam miejsca.
Ja się pocieszam, że moja wtorkowy wizyta jest na 14:30. Śpię teraz średnio do 11 więc później już zleci szybciutko 😁 w ogóle ciekawa jestem, bo chyba miałam późno owulację albo zagniezdzenie było jakieś opóźnione i czy nie załapie się na luty 🙄 z terminu OM wychodzi mi 30.01 ale może lekarz mnie zaskoczy 🤷‍♀️😋

Dziewczyny a jak to u Was jest z objawami? Codziennie macie o takim samym natężeniu? Ja dzisiaj np mam zero bólu piersi, nie odczuwam też mdłości, nawet z apetytem zrobiłam sobie obiad.. wczoraj np nie mogłam nawet zbliżyć się do lodówki, a w połowie śniadania już wymiotowalam.. czy to normalne, że dzisiaj nic nie czuje? 😬
U mnie to bywa różnie ... wczoraj myślałam że biust eksploduje A dzisiaj rano piersi jakby w ciąży nie były, czasami mają takie przebłyski. Bolą mnie plecy to jeden z objawów na czele z zaparciami ostatnimi czasy ... A tak to jak wiatr zawieje, raz gorzej A raz lepiej 🤦‍♀️🤷‍♀️

Cześć dziewczyny czytam Was tak od dłuższego czasu i dłuższy czas się zastanawiam czy dołączyć czy nie 🙂.
Mieszkam w uk i to moja 7 ciąża . Mam 2 synów miałam 3 poronienia i jedno musieliśmy usunąć bo na usg 12 tyg wyszło że coś jest nie tak i wysłali mnie do specjalistycznego szpitala na badania z płynu owodniowego i wyszło że malutka ma tylko 5 % szans na przeżycie bo ma wiele wad wrodzonych i to był ,, Zespół Turnera ".
Teraz już jestem bo pierwszym usg jak narazie wszystko dobrze serduszko bije 🙂 najbardziej się boję usg prenatalnego które mam 26 czerwca.

Widzę w tabelce.
Jestem druga w kolejce :) ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.
Ooooo, A ja to widzę tak:
Screenshot_20200604-162320.jpeg

Cześć dziewczyny czytam Was tak od dłuższego czasu i dłuższy czas się zastanawiam czy dołączyć czy nie 🙂.
Mieszkam w uk i to moja 7 ciąża . Mam 2 synów miałam 3 poronienia i jedno musieliśmy usunąć bo na usg 12 tyg wyszło że coś jest nie tak i wysłali mnie do specjalistycznego szpitala na badania z płynu owodniowego i wyszło że malutka ma tylko 5 % szans na przeżycie bo ma wiele wad wrodzonych i to był ,, Zespół Turnera ".
Teraz już jestem bo pierwszym usg jak narazie wszystko dobrze serduszko bije 🙂 najbardziej się boję usg prenatalnego które mam 26 czerwca.
Hej, ja tez z uk i ada0701 również wiec jesteśmy we trzy ;) a który to tydzień już ?

reklama
Do góry