reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

U mnie zmiennie. Dzisiaj młodego nie mam wcale, więc to nie wina kawy. Piersi mnie bolą, ale zaczęła się dzisiaj zastanawiać, czy to nie przez to, że A ma teraz jakiś spadek i najchętniej by cały czas na cycku wisiał, a zęby już ma. Dziś się nie czuje zmęczona. Dzisiaj w sumie czuje się bardzo dobrze!

reklama
ja też czuje się codziennie inaczej. Raz mnie bolą piersi, raz chce mi się płakać a mdłości i wymioty są stale :) od rana próbuje iść się wykąpać ale w łazience coś z odpływu śmierdzi i co wchodzę to wymiotuje więc pewnie wykąpie się wieczorem :)
Co to żelu pod prysznic to ja używam białego Jelenia w żelu albo Palmolive bo tylko od nich nie jest mi niedobrze.

Dziewczyny macie link do tej listy kto kiedy rodzi ???

Widzicie to w postaci tabelki?

A patrzyłaś w chińskim kalkulatorze płci co Ci wychodzi? :D ciekawe ilu z nas się sprawdzi. Ja mam póki co 2 trafienia z moich chłopców :D

U mnie wychodzi chłopak i mam nadzieję, że tak będzie.

Ja mam teraz 25 normalnie, a z chińskiego mi obliczyli że mam 27, no i tak też patrzyłam na rozpiskę 🤔 dziwne
A jeśli chodzi o lata to patrzę ile mam w tej chwili, 26 będę mieć dopiero we wrześniu

Myślę, że oni liczą wiek tak jak w Korei Południowej. Bieżący rok – Rok urodzin + 1

jeszcze 1h50 minut, staram się być spokojna ale chyba zaraz na prawdę będzie trzeba po pogotowie dzwonić🤣 nie wiedziałam, że będę się aż tak stresować. też nie wiem jaka ta pani jest, nie znam miejsca.

reklama

Widzicie to w postaci tabelki?
Widzę w tabelce.
Jestem druga w kolejce :) ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.

Do góry