reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

U mnie zmiennie. Dzisiaj młodego nie mam wcale, więc to nie wina kawy. Piersi mnie bolą, ale zaczęła się dzisiaj zastanawiać, czy to nie przez to, że A ma teraz jakiś spadek i najchętniej by cały czas na cycku wisiał, a zęby już ma. Dziś się nie czuje zmęczona. Dzisiaj w sumie czuje się bardzo dobrze!

reklama
ja też czuje się codziennie inaczej. Raz mnie bolą piersi, raz chce mi się płakać a mdłości i wymioty są stale :) od rana próbuje iść się wykąpać ale w łazience coś z odpływu śmierdzi i co wchodzę to wymiotuje więc pewnie wykąpie się wieczorem :)
Co to żelu pod prysznic to ja używam białego Jelenia w żelu albo Palmolive bo tylko od nich nie jest mi niedobrze.

Dziewczyny macie link do tej listy kto kiedy rodzi ???

Widzicie to w postaci tabelki?

A patrzyłaś w chińskim kalkulatorze płci co Ci wychodzi? :D ciekawe ilu z nas się sprawdzi. Ja mam póki co 2 trafienia z moich chłopców :D

U mnie wychodzi chłopak i mam nadzieję, że tak będzie.

Ja mam teraz 25 normalnie, a z chińskiego mi obliczyli że mam 27, no i tak też patrzyłam na rozpiskę 🤔 dziwne
A jeśli chodzi o lata to patrzę ile mam w tej chwili, 26 będę mieć dopiero we wrześniu

Myślę, że oni liczą wiek tak jak w Korei Południowej. Bieżący rok – Rok urodzin + 1

jeszcze 1h50 minut, staram się być spokojna ale chyba zaraz na prawdę będzie trzeba po pogotowie dzwonić🤣 nie wiedziałam, że będę się aż tak stresować. też nie wiem jaka ta pani jest, nie znam miejsca.

reklama

Widzicie to w postaci tabelki?
Widzę w tabelce.
Jestem druga w kolejce :) ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.

Do góry