E
Ewka34
Gość
W pierwszej 12 kg w drugiej 15 jakosA te które mają już dzieci powiedzcie ile przytylyscie w pierwszej ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej 12 kg w drugiej 15 jakosA te które mają już dzieci powiedzcie ile przytylyscie w pierwszej ciąży
W pierwszej 12 kg w drugiej 15 jakos
Powiem szczerze ze nie pamietam miedzy dziecmi jest 14 lat roznicyOo A powiedz mi to prawda że w drugiej ciąży ma się większy brzuch ?
Powiem szczerze ze nie pamietam miedzy dziecmi jest 14 lat roznicy
Spoko ja tezNo to faktycznie masz prawo nie pamiętać
Ja to jestem taka zajarana jakby to moja pierwsza ciąża była
30 kg przytyłamA te które mają już dzieci powiedzcie ile przytylyscie w pierwszej ciąży
Sporo jak ty to zrobilas..30 kg przytyłam
Brzuch miałam ogromny, dużo wód , córka 4100 się urodziła długa 62 cm a od 6 miesiąca puchlam strasznie kilka razy na patologi leżałam odwadniali mnie nawet po 6 kg lżejsza do domu wracalm , ogólnie bardzo wymęczyła mnie ciąża z córką.Sporo jak ty to zrobilas..
Wow, ciekawe co bylo powodem takiego puchniecia. Moze teraz bedzie lepiej ❤ nie bedziesz sie meczycBrzuch miałam ogromny, dużo wód , córka 4100 się urodziła długa 62 cm a od 6 miesiąca puchlam strasznie kilka razy na patologi leżałam odwadniali mnie nawet po 6 kg lżejsza do domu wracalm , ogólnie bardzo wymęczyła mnie ciąża z córką.