reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny, mój termin to 02.01.2021. Robiliście betę? Czy że względu na panującą sytuację unikacie wizyt w labolatorium? Pozdrawiam ciepło ;)
Robiłam wczoraj, ale to przy okazji sprawdzenia tarczycy. Nie będę powtarzać kolejnej. Wierzę, że będzie dobrze. 34 dc beta 1098, 17 dc była owulacja

Czy któraś tez ma termin na 13 stycznia?
Jedna ciąże już poroniłam, a teraz strasznie się boje. Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano bolał mnie brzuch po prawej stronie.
Najgorsze jest to, ze w środę bylam w pracy i niestety pacjent miał robione rtg, a ja akurat wtedy weszłam na sale operacyjna. Byłam jakieś 2 metry od aparatu i teraz strasznie to przeżywam. Boje się, ze dziecko może urodzić się chore z tego powodu.
Przepłakałam wczoraj noc 😭😭😭.
Ja mam na 15 stycznia. Chociaż wczoraj zainstalowałam aplikacje ciążowa i tam mi pokazuje 11 stycznia. Nie przejmuj się tym, bardziej zaszkodzisz jak będziesz płakać cały czas naprawdę 😪🤗 to są same początki więc nic nie szkodzi aż tak, a z 2 metrów to nawet nie dosięga zasięg do Ciebie. Wszystko będzie dobrze. Ja bym się przejmowała jakby mnie naświetliło np w 12 tyg

Hej dziewczyny, mój termin to 02.01.2021. Robiliście betę? Czy że względu na panującą sytuację unikacie wizyt w labolatorium? Pozdrawiam ciepło ;)
Hej, ja dziś zrobiłam z ciekawości i mam 627. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało. Bo widzę, że u dziewczyn w 34/35 dniu cyklu bywa znacznie większa? 🤔 (wiem, że prawdopodobnie to moje hormonalne urojenia bo w zakresie referencyjnym jestem prawidłowym ale zastanawiam się czy ciąża jest wystarczająco silna...)

Hej, ja dziś zrobiłam z ciekawości i mam 627. Teraz zaczęłam się zastanawiać czy to nie za mało. Bo widzę, że u dziewczyn w 34/35 dniu cyklu bywa znacznie większa? 🤔 (wiem, że prawdopodobnie to moje hormonalne urojenia bo w zakresie referencyjnym jestem prawidłowym ale zastanawiam się czy ciąża jest wystarczająco silna...)
To zależy kiedy była owulacja jeśli później to w 34dc nie musi być wysoka.

reklama
Do góry