Jeszcze się nie umawialam, bo kazał dzwonić w przyszłym tygodniu zapisać się. Ale planuje 19 maja wtedy będzie 6t+4Kiedy wizyta?
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
Hahaha. Nabrzmiale i obolale strasznie
Moje cycki to jak garby wielbłąda haha
Do porodu będę miala 3 brzuchy
Andzia155
A jak u was z piersiami?
Ja to mam takie dwa arbuzy , i tak mialam duży ciężko biust ale teraz to mogłabym zabić z cyca. I te piękne żyły niczym reklama światłowód Orange
cały czas je czuje, najgorzej wieczorem po ściągnięciu biustonosza...
Raz obudził mnie w nocy ból sutka... nigdy nie sądziłam że tak się w ogóle może zdarzyć
anusiaanusia
cały czas je czuje, najgorzej wieczorem po ściągnięciu biustonosza...
Raz obudził mnie w nocy ból sutka... nigdy nie sądziłam że tak się w ogóle może zdarzyć
No to moje sutki to jak śruby od koła. Tragedia jakas
Balbinka1991
Dokładnie, po ściągnięciu biustonosza taki bólcały czas je czuje, najgorzej wieczorem po ściągnięciu biustonosza...
rossig
He ja mam już jakby większe piersi (może o pół rozmiaru) , stanik trochę uwiera. I na każdej duża żyła widoczna. Ale nic, a nic nie bola.A jak u was z piersiami?
Ja to mam takie dwa arbuzy , i tak mialam duży ciężko biust ale teraz to mogłabym zabić z cyca. I te piękne żyły niczym reklama światłowód Orange
Brzuch też nie boli.
Tak czytałam, że większość dziewczyn ma te legendarne bóle podbrzusza. A'la na okres. Ja nie mam nic takiego. Ani jednego piknięcia. Wy też macie ból jajnikow/brzucha?
Pawlinka82
Mnie też brzuch nie bardzo boli, może jeszcze za wcześnie, w pierwszej ciąży od pierwszych dni bolał strasznie, pamiętam , że nawet jakieś zastrzyki dostawałam na ten ból.He ja mam już jakby większe piersi (może o pół rozmiaru) , stanik trochę uwiera. I na każdej duża żyła widoczna. Ale nic, a nic nie bola.
Brzuch też nie boli.
Tak czytałam, że większość dziewczyn ma te legendarne bóle podbrzusza. A'la na okres. Ja nie mam nic takiego. Ani jednego piknięcia. Wy też macie ból jajnikow/brzucha?
Pawlinka82
Ja mam niestety duże piersi , a teraz to już w ogóle balony i też bolą ale od trzech dni, wcześniej w ogóle nic nie czułam.
rossig
To dobrze. Może faktycznie za wcześnie Ale dużo osób wspomina, że ból czuły już w terminie okresu, a nawet przed i myślały, że okres idzie.Mnie też brzuch nie bardzo boli, może jeszcze za wcześnie, w pierwszej ciąży od pierwszych dni bolał strasznie, pamiętam , że nawet jakieś zastrzyki dostawałam na ten ból.
reklama
Andzia155
He ja mam już jakby większe piersi (może o pół rozmiaru) , stanik trochę uwiera. I na każdej duża żyła widoczna. Ale nic, a nic nie bola.
Brzuch też nie boli.
U mnie ból zaczął się od poniedziałku, dokladnie jak na okres,ale nie trzyma cały czas ,tylko przychodzi i odchodzi .Gdzieś czytałam że w tym czasie to normalne ,chodź troszkę się wystraszyłam (ale nie towarzyszy temu żadne plamienie )