reklama
Stelle
Fanka BB :)
Jeju słońce, nie stresuj się tak! Obstawiam że ja we wtorek też będe już bliska palpitacji serca... Wiem, że to średnie pocieszenie ale ja już myślę że stresem niczego nie zmienię. Jeśli coś będzie nie tak tzn że natura wiedziała co robi wiadomo że chce dla fasolki jak najlepiej i chyba pęknie mi serce jeśli okaże się że coś jest nie tak. Ale nie mamy na to niestety wpływu jesteś w pracy, prawda? Spróbuj znaleźć sobie jakieś zajęcie. Porozmawiaj z kimś o byle pierdołach. Wszystko będzie dobrze!mi jest tak słabo ze stresu, już nie daje rady.
4.5h do wizyty.
Czarnanoc
U mnie te same objawy i dziewczynkaA jak czulyscie się w ciąży z chłopcem ? Ja tak jak teraz dlatego się już nastawiam na niego czyli mdłości wymioty poprawa cery i włosów i ogólnie niby promieniałam a osoby które nie wiedziały ze mam chłopca zawsze się pytały czy będzie chłopiec bo to widać i nigdy nikt się nie pomylił
Klaudiaxx
stres z godziny na godzinę jest coraz większy, tak bardzo się boję że coś będzie nie tak, najbardziej chyba że nie będzie biło serce staram się myśleć pozytywnie ale już jest za dużo dla mnie. pocieszam się, że nie miałam żadnych plamien, krwawień itd, brzuch tylko trochę bolał przez 4 tydzień..Boże daj mi siłyJeju słońce, nie stresuj się tak! Obstawiam że ja we wtorek też będe już bliska palpitacji serca... Wiem, że to średnie pocieszenie ale ja już myślę że stresem niczego nie zmienię. Jeśli coś będzie nie tak tzn że natura wiedziała co robi wiadomo że chce dla fasolki jak najlepiej i chyba pęknie mi serce jeśli okaże się że coś jest nie tak. Ale nie mamy na to niestety wpływu jesteś w pracy, prawda? Spróbuj znaleźć sobie jakieś zajęcie. Porozmawiaj z kimś o byle pierdołach. Wszystko będzie dobrze!
jestem w pracy, czekam aż koleżanka przyjdzie na po południową zmianę, mam nadzieję,że jakoś zleci.
Stelle
Wszystkie będziemy trzymać kciuki i czekać na pozytywne wieści po wizyciestres z godziny na godzinę jest coraz większy, tak bardzo się boję że coś będzie nie tak, najbardziej chyba że nie będzie biło serce staram się myśleć pozytywnie ale już jest za dużo dla mnie. pocieszam się, że nie miałam żadnych plamien, krwawień itd, brzuch tylko trochę bolał przez 4 tydzień..Boże daj mi siły
jestem w pracy, czekam aż koleżanka przyjdzie na po południową zmianę, mam nadzieję,że jakoś zleci.
Ja jestem mega ciekawa obstawiam parke prenatalne mam 23 czerwca i licze, ze może uda sie wtedy juz poznac płeć.To ja tez nie kupuje tez jesteście takie ciekawe co do płci ? Jak planowaliśmy ciąże zarzekałam się ze poznam płeć przy porodzie . Teraz już się tak niecierpliwie , bardzo chce wiedzieć kto mieszka w brzuchu
Moze jesten dziwna, ale ja wole dziecko po tej stronie brzucha tsk wszyscy mowili, ze jak sie urodzi, to będzie jeszcze wiecej nieustannych zmartwień, ale nawet jesli, to te zmartwienia sa wg mnie przynajmniej bardziej namacalne, no i wiecej mozna zrobićTak to prawda wtedy człowiek myśli, że jak już się urodzi to będzie lepiej. A potem to się dopiero zacznie. Czenu tak długo śpi? Oddycha? Nie zakrztusi się jak uleje? Czenu tak trze oczka? Czenu ciągnie za ucho? Dlaczego tak kopię nóżkami? Boki brzuszek? Jest ciepło ubrane? Może za lekko? Szczwpic refunowanymi czy skojarzonymi ? I tak dalej i tak dalej
[emoji14]
Renata.b2
Ja się wczoraj tak stresowałam ze tętno u fasolki było 171 wiec weź pod uwagę ze u dzidzi twój stres tez się odbija. Wdech i wydechstres z godziny na godzinę jest coraz większy, tak bardzo się boję że coś będzie nie tak, najbardziej chyba że nie będzie biło serce staram się myśleć pozytywnie ale już jest za dużo dla mnie. pocieszam się, że nie miałam żadnych plamien, krwawień itd, brzuch tylko trochę bolał przez 4 tydzień..Boże daj mi siły
Nika261
Ja jestem mega ciekawa obstawiam parke prenatalne mam 23 czerwca i licze, ze może uda sie wtedy juz poznac płeć.
Moze jesten dziwna, ale ja wole dziecko po tej stronie brzucha tsk wszyscy mowili, ze jak sie urodzi, to będzie jeszcze wiecej nieustannych zmartwień, ale nawet jesli, to te zmartwienia sa wg mnie przynajmniej bardziej namacalne, no i wiecej mozna zrobić
A ty masz dwa pęcherzyki, bliźniaki dwujajowe w sensie?
reklama
Nika261
Kochana najlepiej zajmij się czymś żeby nie myśleć o czasie, szybciej poleci, a ani się obejrzysz już będziesz po wizycie trzymam kciukistres z godziny na godzinę jest coraz większy, tak bardzo się boję że coś będzie nie tak, najbardziej chyba że nie będzie biło serce staram się myśleć pozytywnie ale już jest za dużo dla mnie. pocieszam się, że nie miałam żadnych plamien, krwawień itd, brzuch tylko trochę bolał przez 4 tydzień..Boże daj mi siły