reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Za to wiem kiedy dzidzia została poęta [emoji14] bo był to jeden, jedyny raz: 1.05. To znaczy, że był to dzień owulacji? Chyba nie musi tego oznaczać, prawda?
Chyba nie, plemniki mają jakąś tam żywotność. Może sobie czekały na owulację np jeden dzień (żyją chyba do 24h) 🤔 więc mogłaś mieć owulację 3.05 Przynajmniej ja to tak rozumiem 😊

reklama
Wysyłam screen jak to wygląda [emoji16]
Dodam że jak widać jest to ta sama strona internetowa, jak to mam rozumieć? [emoji16]
A orzeliczasz na te chińskie lata? Ja mam teraz 27, a wylicza mi 29. Albo jeszcze patrzysz na lata skończone, czy tyle ile masz w tej chwili? Ja mam roczników 28, ale w chwili zapłodnienia 27

Chyba nie, plemniki mają jakąś tam żywotność. Może sobie czekały na owulację np jeden dzień (żyją chyba do 24h) [emoji848] więc mogłaś mieć owulację 3.05 Przynajmniej ja to tak rozumiem [emoji4]
No właśnie ja też, dlatego nie wiem ile dni mogl mieć cykl [emoji848][emoji848] w zależności id tego termin rozlazi mi się od 17 do nawet 26.01

Z tej tabeli wychodzi dziewczynka 😁🥰 w sumie z pierwszą ciąża się sprawdza, bo wychodzi chłopiec i mamy chłopca w domu 😁😁 ale podświadomie też czuję dziewczynkę 😁 według teorii o ruchliwości i żywotności plemników męskich i żeńskich teoretycznie też jest większa szansa na dziewczynkę 😁😁

Nie mogę doczekać się już wizyty, dziś mam 😁

A orzeliczasz na te chińskie lata? Ja mam teraz 27, a wylicza mi 29. Albo jeszcze patrzysz na lata skończone, czy tyle ile masz w tej chwili? Ja mam roczników 28, ale w chwili zapłodnienia 27
Ja mam teraz 25 normalnie, a z chińskiego mi obliczyli że mam 27, no i tak też patrzyłam na rozpiskę 🤔 dziwne
A jeśli chodzi o lata to patrzę ile mam w tej chwili, 26 będę mieć dopiero we wrześniu

Mi lekarz powiedział że moja owulacja się mi poprzestawiała stąd pewnie jest ciąża bo uważaliśmy a nie wiemy jak to się stało 🤪🤔

Z tej tabeli wychodzi dziewczynka [emoji16][emoji3059] w sumie z pierwszą ciąża się sprawdza, bo wychodzi chłopiec i mamy chłopca w domu [emoji16][emoji16] ale podświadomie też czuję dziewczynkę [emoji16] według teorii o ruchliwości i żywotności plemników męskich i żeńskich teoretycznie też jest większa szansa na dziewczynkę [emoji16][emoji16]

Nie mogę doczekać się już wizyty, dziś mam [emoji16]
O to zazdraszczam. Ja czekam do poniedziałku. To będzie dopiero pierwsza, jeszcze nic nie wiem...

Ja mam teraz 25 normalnie, a z chińskiego mi obliczyli że mam 27, no i tak też patrzyłam na rozpiskę [emoji848] dziwne
A jeśli chodzi o lata to patrzę ile mam w tej chwili, 26 będę mieć dopiero we wrześniu
No to wychodzi, że będziesz mieć albo dziewczynkę, albo chłopca [emoji14]

reklama
Do góry