reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Ja mam 8+0 z ostatniej miesiączki Al w z usg Pani ginekolog mówi, że urwisek większy o 4 dni. Zobaczymy w piątek co tam się pozmieniało w cm i w obrazie USG. Ej dziewczyny macie tak że jakoś wewnętrznie czujecie jakiej płci może być wasze maleństwo... Ja nigdy nad tym nie myślałam byle było zdrowe... marzyła mi się córka wiadomo Ale ja czuje jakoś podświadomie że to chłopiec 💙🤷‍♀️🤷‍♀️ hahaha ale za to mój T. Że jednak dziewczynka 😂😅
Ja też tak mam. Już mówię do mojego że to na pewno jest dziewczynka i chodź wolałabym aby był chłopiec jestem pewna ,że chodzę z dziewczynką :)

reklama
Ja też tak mam. Już mówię do mojego że to na pewno jest dziewczynka i chodź wolałabym aby był chłopiec jestem pewna ,że chodzę z dziewczynką :)
My kobiety mamy chyba intuicję, ciekawe której się sprawdzi 😅. Może wszystkie będziemy czarownicami 🤷‍♀️😅. Wiadomo, że najważniejsze żeby było zdrowe ale pogdybac sobie można.

Kochane ja chodze do znajomej ginekologa i na NFZ ale ona ma na sobie zawsze 2 maseczki i cały czas ma na sobie strój ochronny i rękawiczki. Za to mi w maseczce robi się słabo, mam wrażenie, że nie mam czym oddychać. Dla mnie to horror!

Kochane ja chodze do znajomej ginekologa i na NFZ ale ona ma na sobie zawsze 2 maseczki i cały czas ma na sobie strój ochronny i rękawiczki. Za to mi w maseczce robi się słabo, mam wrażenie, że nie mam czym oddychać. Dla mnie to horror!
Mi w maseczce od razu chce się wymiotować, ostatnio w sklepie zdjęłam z nosa bo uznałam, że to mniejszy grzech niż zwymiotować na środku sklepu. Nie wiem jak jutro wytrwać całą wizytę w tym szajsie. A u mnie w szpitalu dziewczyny rodzą w maseczkach, dramat normalnie, mam nadzieję, że jednak jesienią i zimą nie będzie tak źle i od tego odejdą.

To tym razem na pewno się uda !
Ja się czuje dokładnie tak samo źle jak w ciąży z moja 3 letnia córką- coś w tym na pewno musi być :)
Uda się też tak myślę mimo strachu, że teraz będzie wszystko super! 😁❤.. No ja właśnie się czuje tak bardziej dobrze niż źle... trochę inaczej niż zawsze są dni lepsze i gorsze ale tragedii nie ma .

Mi w maseczce od razu chce się wymiotować, ostatnio w sklepie zdjęłam z nosa bo uznałam, że to mniejszy grzech niż zwymiotować na środku sklepu. Nie wiem jak jutro wytrwać całą wizytę w tym szajsie. A u mnie w szpitalu dziewczyny rodzą w maseczkach, dramat normalnie, mam nadzieję, że jednak jesienią i zimą nie będzie tak źle i od tego odejdą.
Nie wyobrażam sobie jak można w tym rodzić. Serio, nie dałabym rady. Ja obok bloku mam taki osiedlowy sklep i jak kasjerka 2 tygodnie temu zapytała o maseczke to powiedziałam, że ze względów zdrowotnych nie mogę jej nosić i więcej nikt o nic nie pytał.

reklama
Ja mam 8+0 z ostatniej miesiączki Al w z usg Pani ginekolog mówi, że urwisek większy o 4 dni. Zobaczymy w piątek co tam się pozmieniało w cm i w obrazie USG. Ej dziewczyny macie tak że jakoś wewnętrznie czujecie jakiej płci może być wasze maleństwo... Ja nigdy nad tym nie myślałam byle było zdrowe... marzyła mi się córka wiadomo Ale ja czuje jakoś podświadomie że to chłopiec [emoji170][emoji2368][emoji2368] hahaha ale za to mój T. Że jednak dziewczynka [emoji23][emoji28]
Ja w pierwszej ciąży byłam pewna, że będzie dziewczynka, a był chłopiec :) W drugiej czułam chłopca i też był chłopiec. Teraz czuje znów dziewczynkę [emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji1696]

Do góry