reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dobry wieczór :)
Coraz bliżej wizyty, jupii :) do poniedziałku juz tak blisko!

Wczoraj byłam.tak zmęczona, że zasnęła w dzień! Młodszy poszedł na drzemkę A starszemu odpaliłam bajki, położyłam się obok niego i zasnąłem. Szok! Zdażyło mi się to pierwszy raz odkąd zostałam mama. Mało tego, położyłam dziady spać o 20 i chwilę później sama już te z spałam. Okropnie zmęczona jestem, dzisiaj też już ledwo na oczy patrzę. Właśnie męczą mnie mdłości, a tak jak pisałam, że piersi nie bolą, tak teraz idzie oszaleć. Karmienie jest strasznie bolace [emoji21]

reklama
Jasne , że okresowo❤ mnie też podbrzusze pobolewa raz na dwa dni lub trzy ... Czasami pociągnie, czasami zakłuje z prawej albo lewej strony... wydaje mi się to normalne. Teraz częściej pobolewa mnie dół pleców i jakby czasami biodra nie wiem 🤦‍♀️
Mnie też właśnie plecy i Biodra zaczęły

Wydaje mi się, że to normalny objaw zw względu na powiększająca się macice i hormony... kiedy mówiłam o tym Pani ginekolog nie mówiła, nic że to ją niepokoi .. więc uznaje to A normę. W którym tygodniu jesteś? 😊😉
7 tc (6t4d) 8 czerwca mam wizytę u lekarza 😉 piersi bolą w dzień są tkliwe ale w nocy strasznie bolą o rano przez dzień jest do zniesienia mdłości jakieś delikatne od czasu do czasu. Bardziej uczulona na zapachy i codziennie mogłabym jeść Szczypiorek 😉 a mięsa w ogóle 😂

7 tc (6t4d) 8 czerwca mam wizytę u lekarza 😉 piersi bolą w dzień są tkliwe ale w nocy strasznie bolą o rano przez dzień jest do zniesienia mdłości jakieś delikatne od czasu do czasu. Bardziej uczulona na zapachy i codziennie mogłabym jeść Szczypiorek 😉 a mięsa w ogóle 😂
Ja z jedzeniem mam problem.... zero apetytu. Ale jak nie jem to mnie mdli ... A znowu jak jem to fazami kilka dni coś
.. później nie mogę na to patrzeć i co innego...

reklama
Do góry