Klaudiaxx
Fanka BB :)
ja całe życie miałam ok 35.2/35.8. aż z ciekawości zmierzyłam 35.5Prawidłową temperatura w ciąży to ok 37-37,5, ja codziennie mam 37, temperatura taka ze względu na poziom progesteronu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja całe życie miałam ok 35.2/35.8. aż z ciekawości zmierzyłam 35.5Prawidłową temperatura w ciąży to ok 37-37,5, ja codziennie mam 37, temperatura taka ze względu na poziom progesteronu
Ja miałam i lekarz mi przepisał luteinę dopochwowo, zbadałam od razu progesteron przy pierwszej becie i miałam zaledwie 9 ponad, to był objaw niedoboruKochane !
Czy miałyście śluz kolory bardzo pomarczowego wręcz delikatnie brązowego ? Nie było tego dużo ale Zaczynam się martwić, nic mnie nie boli i wzięłam dupka w razie co.
jestem w 9 tyg
Dokładnie mam tak samoU mnie w ogóle bliżej do rozwolnienia niż do zaparć w tej ciąży póki co
Dzięki to będę brała dupka 2x dziennie przez jakiś czasJa miałam i lekarz mi przepisał luteinę dopochwowo, zbadałam od razu progesteron przy pierwszej becie i miałam zaledwie 9 ponad, to był objaw niedoboru
Yh poradźcie coś, nie mam mdłości, tylko uczucie pełna w brzuchu i odbija się powietrzem, jak przy zatruciu normalnie. Do tego 2 dni miałam zgagę wieczorem, na szczęście na to są leki. Wiem, że to hormony, ale czuję się głodna, a boję się jeść.
Chyba 6+2, o ile dobrze liczę. Ostatnia miesiączka zaczęła się 26 kwietnia. Ale dzisiaj od rana jestem spokojniejsza bo w nocy mnie tak piersi bolały że żadna pozycja nie była wygodna