reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Kochane !
Czy miałyście śluz kolory bardzo pomarczowego wręcz delikatnie brązowego ? Nie było tego dużo ale Zaczynam się martwić, nic mnie nie boli i wzięłam dupka w razie co.
jestem w 9 tyg
Ja miałam i lekarz mi przepisał luteinę dopochwowo, zbadałam od razu progesteron przy pierwszej becie i miałam zaledwie 9 ponad, to był objaw niedoboru

No to ja mialam okres co 25 dni powinnam np dostać w piątek i nie dostałam to w poniedziałek zrobilam test i o to piękne kreseczki
A teraz już leci 10 tydzień

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1588589346148_6663026648907017770.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1588589346148_6663026648907017770.jpeg
    171,6 KB · Wyświetleń: 68
Yh poradźcie coś, nie mam mdłości, tylko uczucie pełna w brzuchu i odbija się powietrzem, jak przy zatruciu normalnie. Do tego 2 dni miałam zgagę wieczorem, na szczęście na to są leki. Wiem, że to hormony, ale czuję się głodna, a boję się jeść.

Mam bardzo podobnie - również mam takie uczucie jakbym była ciągle pełna na żołądku, nawet jak nic nie jem kilka godzin, oprócz tego mam mdłości i też bardzo często mi się odbija.. raz po zjedzeniu śniadania nie zdążyłam nawet odłożyć talerza do zlewu i zwróciłam wszystko co jadłam kilka minut wczesniej.. myślę, ze to zupełnie normalne w pierwszym trymestrze - hormony szaleją i wiele kobiet ma podobne objawy, nie martw się 😊

Ja znowu jestem cały czas glodna, ale na nic smaku nie mam i w dodatku ciągle czuję się wzdęta jakbym balon miała w brzuchu...

Chyba 6+2, o ile dobrze liczę. Ostatnia miesiączka zaczęła się 26 kwietnia. Ale dzisiaj od rana jestem spokojniejsza bo w nocy mnie tak piersi bolały że żadna pozycja nie była wygodna 😳🤣

To bardzo możliwe, ze już coś zobaczysz! 😁 Trzymam kciuki i czekam na Twoją relację z wizyty 🤩 ja tez mam tak, że z jednej strony te objawy są dla mnie mega uciążliwe i niesamowicie mnie męczą, ale jak juz się tak zdarzy, ze ich nie odczuwam, to zaraz się martwię 😅

reklama
Ja bym chciała mieć mdłości bo bym wiedziała że Wszytsko jest w porządku :-) w poprzednich ciazach codziennie wymioty. Ale było to do przyjęcia w porównaniu z tym stresem co jest teraz.
A taki lód to chętnie bym zjadła. W szpitalu nie jest najlepsze jedzenie A o takich rarytasach mogę pomarzyć :-) trzymajcie się cieplutko i powodzenia na wizytach. Ja już nastawiona na najgorsze teraz tylko czekanie bo dziś pojawiła się krew.

Do góry