reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Kochane !
Czy miałyście śluz kolory bardzo pomarczowego wręcz delikatnie brązowego ? Nie było tego dużo ale Zaczynam się martwić, nic mnie nie boli i wzięłam dupka w razie co.
jestem w 9 tyg
Ja miałam i lekarz mi przepisał luteinę dopochwowo, zbadałam od razu progesteron przy pierwszej becie i miałam zaledwie 9 ponad, to był objaw niedoboru

No to ja mialam okres co 25 dni powinnam np dostać w piątek i nie dostałam to w poniedziałek zrobilam test i o to piękne kreseczki
A teraz już leci 10 tydzień

Załączniki

• USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1588589346148_6663026648907017770.jpeg
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1588589346148_6663026648907017770.jpeg
    171,6 KB · Wyświetleń: 65
Yh poradźcie coś, nie mam mdłości, tylko uczucie pełna w brzuchu i odbija się powietrzem, jak przy zatruciu normalnie. Do tego 2 dni miałam zgagę wieczorem, na szczęście na to są leki. Wiem, że to hormony, ale czuję się głodna, a boję się jeść.

Mam bardzo podobnie - również mam takie uczucie jakbym była ciągle pełna na żołądku, nawet jak nic nie jem kilka godzin, oprócz tego mam mdłości i też bardzo często mi się odbija.. raz po zjedzeniu śniadania nie zdążyłam nawet odłożyć talerza do zlewu i zwróciłam wszystko co jadłam kilka minut wczesniej.. myślę, ze to zupełnie normalne w pierwszym trymestrze - hormony szaleją i wiele kobiet ma podobne objawy, nie martw się 😊

Ja znowu jestem cały czas glodna, ale na nic smaku nie mam i w dodatku ciągle czuję się wzdęta jakbym balon miała w brzuchu...

Chyba 6+2, o ile dobrze liczę. Ostatnia miesiączka zaczęła się 26 kwietnia. Ale dzisiaj od rana jestem spokojniejsza bo w nocy mnie tak piersi bolały że żadna pozycja nie była wygodna 😳🤣

To bardzo możliwe, ze już coś zobaczysz! 😁 Trzymam kciuki i czekam na Twoją relację z wizyty 🤩 ja tez mam tak, że z jednej strony te objawy są dla mnie mega uciążliwe i niesamowicie mnie męczą, ale jak juz się tak zdarzy, ze ich nie odczuwam, to zaraz się martwię 😅

reklama
Ja bym chciała mieć mdłości bo bym wiedziała że Wszytsko jest w porządku :-) w poprzednich ciazach codziennie wymioty. Ale było to do przyjęcia w porównaniu z tym stresem co jest teraz.
A taki lód to chętnie bym zjadła. W szpitalu nie jest najlepsze jedzenie A o takich rarytasach mogę pomarzyć :-) trzymajcie się cieplutko i powodzenia na wizytach. Ja już nastawiona na najgorsze teraz tylko czekanie bo dziś pojawiła się krew.

Do góry