reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Tą ciąże trochę gorzej znoszę. Mdli mnie od 19 do póki nie pójdę spać od 3 tygodni było dosłownie kilka dni spokoju. Do 14 w miarę funkcjonuję a potem to bym spała.
Dopadła mnie jeszcze infekcja i od wtorku jestem na globulkach. Przed ciążą miałam częste infekcje i pewnie będzie się ciągnęło do końca ciąży.
W środę jadę na badania a w sobotę mam wizytę

Cześć dziewczyny 😊
Nieśmiało się z Wami witam 😁
U mnie w środę była wizyta i 6+1. Był już dzidziuś 0,39 cm i serduszko ❤ Kolejna wizyta na 10.06. Już się nie mogę doczekać 🤣
To moja pierwsza ciąża, więc wszystko przeżywam 😅

Co do objawów to jeszcze ból piersi i odrzucił mnie od słodyczy teraz to tylko słone. Na jedzenia nie mam ochoty i zapachy przeszkadzają

Załączniki

• IMG_20200531_122107.jpg
    IMG_20200531_122107.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 77
Cześć dziewczyny 😊
U mnie w środę była wizyta i 6+1. Był już dzidziuś 0,39 cm i serduszko ❤ Kolejna wizyta na 10.06. Już się nie mogę doczekać 🤣
Gratulacje Kochana ❤️
Trzymam kciuki za to żeby wszystko było dobrze :)

Cześć dziewczyny 😊
Też mam wizytę 10.06 i też pierwsza ciąża ❤️ witamy i gratulujemy ☺️

Niby ten pierwszy trymestr się ciągnie w nieskończoność, od wizyty do wizyty i miliard nerwów i uczuć naraz... , a potem się ogladasz, a już zaraz poród 😂😀
Mi znowu te tygodnie strasznie leca. Dopiero co robilam test, a juz leci 10 tydzień. W pierwszej ciąży za to ni sie bardzo dluzylo :D

reklama
A miałaś może przed podwyższoną temperaturę? Bo ja mam około 37 dzisiaj... Ale może to z nerwów ;) już jakby WIECIE... abstachujac od tego nieszczęsnego wirusa... 😬🤪 Występuje takie podwyższenie temp na początku ciąży??
Prawidłową temperatura w ciąży to ok 37-37,5, ja codziennie mam 37, temperatura taka ze względu na poziom progesteronu

Do góry