anusiaanusia
Fanka BB :)
Powiem wam ze czytam grupe na fb ciąża Itd i dużo dziewczyn pisze że 12-14 tydzień już wiedziały jaka płeć. Kurczę mam nadzieję że na tych prenatalnych coś zobaczę hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko zależy jak dzidza się ułoży.Powiem wam ze czytam grupe na fb ciąża Itd i dużo dziewczyn pisze że 12-14 tydzień już wiedziały jaka płeć. Kurczę mam nadzieję że na tych prenatalnych coś zobaczę hehe
No ja miałam cyrk z córką. Rączkę trzymała na buzi i nie chciała pokazać noska 4 razy usg i na szpital skierowali i co 30 min próba sprawdzenia nosa az pokazała masakraWszystko zależy jak dzidza się ułoży.
Zawzięta mała damaNo ja miałam cyrk z córką. Rączkę trzymała na buzi i nie chciała pokazać noska 4 razy usg i na szpital skierowali i co 30 min próba sprawdzenia nosa az pokazała masakra
Chyba 6+2, o ile dobrze liczę. Ostatnia miesiączka zaczęła się 26 kwietnia. Ale dzisiaj od rana jestem spokojniejsza bo w nocy mnie tak piersi bolały że żadna pozycja nie była wygodnaW którym tygodniu będziesz ba wizycie 9.06?
Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę
Witamy daj koniecznie znać po wizycie współczuję mdłości, mnie na razie oszczędzają. Ale ja jestem na l4 od piątku już, pracuję w żłobku i bałam się że szybko złapie jakaś infekcję. Teraz jeszcze covid a przy dzieciaczkach trudno zachować dystanshej kochane, pozwolę sobie dołączyć do Was ☺ ja jestem aktualnie w 7 tygodniu (6+2), wizytę mam teraz w czwartek, już się nie mogę doczekać. Mam nadzieję, że razem z partnerem będziemy mogli wejść do gabinetu, bardzo bym chciała żeby przy tym był.
Dla mnie ten tydzień był wyjęty z życia, miałam takie mdłości, że ledwo funkcjonowałam, a w piątek nawet do pracy nie poszłam. Mocno rozważam L4.
Tez tak mamDziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę