Tak to podobno normalne, nawet w książkach o tym pisząDziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę
reklama
beamyx
Zaciekawiona BB
Widzę nie jestem sama Też najlepiej bym nic nie jadłaA ja nie mam smaków na nic ciągle jestem glodna, ale zeby miec na cos ochotę, to nie. Najchętniej bym nic nie jadls, ale co jak ciagle w brzuchu burczy.
beamyx
Zaciekawiona BB
Kochana, ja też od początku bez objawów, oprócz bolących piersi i kłucia jajników, również zaliczam się do panikar i głupie myśli odrazu w głowie. Może taki urok tej ciąży, spokojna i bezobjawowaU mnie dzisiaj zaczął się piąty tydzień. Chociaż ja sama nie wiem jak to się liczy, już zgłupiałam. Bo aplikacja pokazuje mi w głównym oknie 6 tydzień, a poniżej mam zapisane 5+0 ja dzisiaj miałam kryzys, cały dzień totalnie bez objawów, popłakałam się przy mężu i teraz pod wieczór czułam coś delikatnie. Ale nie wiem jak wytrzymam do 9 czerwca, wtedy mam wizytę... Chyba oszaleję. U mnie smaki też różne. Nie ma reguły
paaulaa1657
Aktywna w BB
Powiem wam ze czytam grupe na fb ciąża Itd i dużo dziewczyn pisze że 12-14 tydzień już wiedziały jaka płeć. Kurczę mam nadzieję że na tych prenatalnych coś zobaczę hehe
No super by było wiedzieć tak wcześnie.
Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę
U mnie z tymi sprawami gorzej, bo zawsze miałam posiadówkę rano dzień w dzień. Teraz to raz na 2-3 dni.
Heeej co prawda jeśli okaże się że jestem w ciąży to będę miała termin na luty a nie na styczeń hihi ale... Staramy się już bardzo długo ponad rok... I... Czy Wy tu coś widzicie czy tylko ja??
Kiedy powinnaś mieć miesiączkę? Mi wyszła słaba kreska 2 dni po terminie.
paaulaa1657
Aktywna w BB
DzisiajKiedy powinnaś mieć miesiączkę? Mi wyszła słaba kreska 2 dni po terminie.
Klaudiaxx
Fanka BB :)
ktory dc? ja miałam taką kreskę 5 dni przed @, z każdym dniem ciemniała. najlepiej idź jutro zrobić beta hcg będzie pewność, nie ma co wydawać kasy na testy.Heeej co prawda jeśli okaże się że jestem w ciąży to będę miała termin na luty a nie na styczeń hihi ale... Staramy się już bardzo długo ponad rok... I... Czy Wy tu coś widzicie czy tylko ja??
reklama
paaulaa1657
Aktywna w BB
Dzisiaj 26dc czyli dzisiaj powinna być miesiączka... Dziasiaj/jutroktory dc? ja miałam taką kreskę 5 dni przed @, z każdym dniem ciemniała. najlepiej idź jutro zrobić beta hcg ☺ będzie pewność, nie ma co wydawać kasy na testy.