reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie 🤷‍♀️ ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę 🤦‍♀️
Tak to podobno normalne, nawet w książkach o tym piszą ☺️☺️

reklama
dziękuję, koniecznie dam znać, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 🙁. poprzednią ciążę poroniłam bardzo szybko.

mam nadzieję, że to koniec tych mdłości, dziś jest o niebo lepiej haha.

U mnie dzisiaj zaczął się piąty tydzień. Chociaż ja sama nie wiem jak to się liczy, już zgłupiałam. Bo aplikacja pokazuje mi w głównym oknie 6 tydzień, a poniżej mam zapisane 5+0 🤷‍♀️ ja dzisiaj miałam kryzys, cały dzień totalnie bez objawów, popłakałam się przy mężu i teraz pod wieczór czułam coś delikatnie. Ale nie wiem jak wytrzymam do 9 czerwca, wtedy mam wizytę... Chyba oszaleję. U mnie smaki też różne. Nie ma reguły 😋
Kochana, ja też od początku bez objawów, oprócz bolących piersi i kłucia jajników, również zaliczam się do panikar i głupie myśli odrazu w głowie. Może taki urok tej ciąży, spokojna i bezobjawowa 🤗

Heeej co prawda jeśli okaże się że jestem w ciąży to będę miała termin na luty a nie na styczeń hihi ale... Staramy się już bardzo długo ponad rok... I... Czy Wy tu coś widzicie czy tylko ja?? :)

Załączniki

• received_3851026331606120.jpeg
    received_3851026331606120.jpeg
    292,5 KB · Wyświetleń: 101
Powiem wam ze czytam grupe na fb ciąża Itd i dużo dziewczyn pisze że 12-14 tydzień już wiedziały jaka płeć. Kurczę mam nadzieję że na tych prenatalnych coś zobaczę hehe

No super by było wiedzieć tak wcześnie.

Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie 🤷‍♀️ ale czy Wy też zauważyłyście że w ciąży częściej (dużo częściej) puszczacie bączki? Ja w ogóle przed ciąża miałam problemy z regularnymi wizytami w wc, a teraz co najmniej raz dziennie. Czytałam że zaparcia są normalne, a u mnie w drugą stronę 🤦‍♀️

U mnie z tymi sprawami gorzej, bo zawsze miałam posiadówkę rano dzień w dzień. Teraz to raz na 2-3 dni.

Heeej co prawda jeśli okaże się że jestem w ciąży to będę miała termin na luty a nie na styczeń hihi ale... Staramy się już bardzo długo ponad rok... I... Czy Wy tu coś widzicie czy tylko ja?? :)

Kiedy powinnaś mieć miesiączkę? Mi wyszła słaba kreska 2 dni po terminie.

ktory dc? ja miałam taką kreskę 5 dni przed @, z każdym dniem ciemniała. najlepiej idź jutro zrobić beta hcg ☺️ będzie pewność, nie ma co wydawać kasy na testy.

reklama
Do góry