Nika261
Fanka BB :)
Mam to samo, niby codziennie między 10-12 jest mi niedobrze i jak się dużo najem, ale sama nie wiem czy to są ciążowe mdłości, czy to się jakoś bardziej powinno odczuwać, ja parę razy juz miałam odruch wymiotny, ale czy to to?Powiem Ci że też mam dzisiaj taki dzień... Zero objawów staram się nie nakręcać ale troszkę mnie to dziwi bo o ile piersi bolą mnie na zmianę (zależy po prostu od dnia) o tyle podbrzusze często mi się odzywalo. Zwłaszcza rano i wieczorem a dzisiaj cisza... A ja to nawet nie wiem czy miałam już pierwsze mdłości wczoraj mnie troszkę "mulilo" przy jakimkolwiek ruchu ale trwało to może że 30 min... Nie wiem czy to się już do mdłości ciążowych zalicza
@Balbinka1991 , a Ty w którym tygodniu jesteś?
A który to twój tydzień? Też zaliczam się do panikar... Ogólnie to dzisiaj mało co wchodziłam na forum i chyba mi tak jest lepiej, bo jak ja czytam te dolegliwości jak dziewczyny tutaj opisują to potem myślę że ja takich nie mam i chyba coś jest nie tak... Tak samo z tą moją wysoka beta, chyba niepotrzebnie się nakręcam jak czytam komentarze...
Np dużo tu tez o smakach słodkich na dziewczynkę a kwaśne na chłopca a ja mogłabym najpierw zjeść ogórka kiszonego a potem zagrysc czekolada