Ja idę w poniedziałek ostatni raz do pracy i od wtorku najprawdopodobniej l4. Pracuję w przedszkolu, także nie ma co ryzykować zwłaszcza teraz...Ja jestem na L4, to wczesna ciąża bo dopiero zaczynam 5 tydzień ale pracuje w żłobku i w obecnej sytuacji lekarz doradził żebym nie wracała do pracy. Poza tym dzieci wiecznie chodziły z katarem, gorączka itd więc to chyba za duże ryzyko. A energii też nie mam zupełnie do niczego... Najchętniej przeleżałabym cały dzień. Mdłości mnie jeszcze nie dopadły ale myślę że wszystko przede mną
reklama
No
U mnie też dużo śluzu. W ogóle od początku ciąży czuję brzuch, nie boli ale tak go czuję jakbym była przed okresem... Mam nadzieję że to normalneDziewczyny a czy każda z Was przechodziła Toxoplazmoze i cytomegalie? Ja właśnie przed 29 lat nie złapałam tego z córką też nie. Troszkę się martwię żeby przypadkiem nie złapać teraz w domu nie mam kota ale mieszkam na wsi i mamy właśnie Warzywa i owoce i koty po polu też biegają i jeszcze jedno pytanie czy u Was też występuje tyle śluzu normalnie mam cały czas uczucie mokrości ale jest biały lub przezroczysty i bezwonny. Czuję się jak przy owulacji u mnie 7 tc
rossig
Fanka BB :)
Ja nie wiem czy kiedykolwiek na to chorowałam, nie mam jeszcze badań zleconych żadnych.Dziewczyny a czy każda z Was przechodziła Toxoplazmoze i cytomegalie? Ja właśnie przed 29 lat nie złapałam tego z córką też nie. Troszkę się martwię żeby przypadkiem nie złapać teraz w domu nie mam kota ale mieszkam na wsi i mamy właśnie Warzywa i owoce i koty po polu też biegają i jeszcze jedno pytanie czy u Was też występuje tyle śluzu normalnie mam cały czas uczucie mokrości ale jest biały lub przezroczysty i bezwonny. Czuję się jak przy owulacji u mnie 7 tc
Jesli chodzi o śluz to tak mam go bardzo dużo - białego, mlecznego, bezwonnego.
Kocia90
U Mnie TSH zawsze w normie, a przy pierwszych badaniach w ciąży ponad 7 I już na lekach od niedoczynności tarczycyA leczysz się na tarczyce?
Mi mdłości minęły ok 17 tygodnia dopiero... Miesiąc czułam się dobrze a potem już do końca leżałam, bo twardniał mi brzuch...Dziewczynki, ktore są w kolejnych ciążach, mam pytanie kiedy zaczęły u Was ustępować objawy ciążowe? Pamiętacie, który to byl mniej więcej tydzień? Podobno nie ma reguły, ale za szybko też nie powinny, już się gubię
Kocia90
Ja też czuje brzuch codziennie, właśnie jak przed okresem, A w szczególności jak się położę, aa wcześniej dużo pochodzę. Czasem wezmę no-spe to pomagaNo
U mnie też dużo śluzu. W ogóle od początku ciąży czuję brzuch, nie boli ale tak go czuję jakbym była przed okresem... Mam nadzieję że to normalne
Ja mam tak samo, także jesteśmy dwieJejku, mam to samo. A najgorsze jest to że jak mam apogeum wilgotności to od razu muszę biec do łazienki bo boje się że to krew drugiej takiej panikary chyba nie ma
Kocia90
Ja też miałam pierwsza wizytę 26 maja i też u Mnie 7 tydzień32 lat tak pierwsza ciąża aktualnie jestem w 7tyg i 26.05 byłam na pierwszej wizycie u lekarza... ufff... pierwszy raz na wizycie byłam zdenerwowana i z wrażenia nie mogła usiąść na krześle widać mimo wieku nadal człowiek potrafi się wystrzelić z zdrowego rozsądku teraz to się z tego śmieję następna wizyta 16.06 z badaniami w garści widziałam temat TSH jeżeli są tutaj członkinie Eutyroxu to łączę się
Paulinad
Ja tak samoJejku, mam to samo. A najgorsze jest to że jak mam apogeum wilgotności to od razu muszę biec do łazienki bo boje się że to krew drugiej takiej panikary chyba nie ma
reklama
Stelle
Ja mam tak samo, także jesteśmy dwie
Och jak dobrze, że nie jestem sama a u Was też takie początki? Który tydzień? Pewnie już pisalyście ale ciężko to wszystko zapamiętaćJa tak samo