reklama
Coś Ty, to nie jest skonfigurowane z portalami społecznościowymiJeszcze mam pytanie czysto techniczne, może trochę głupie ale wybaczcie to co tu piszemy zostaje tylko na tym forum i nie udostępnia się jakoś samo gdzieś indziej np na Facebooku nie? nie mówiliśmy z mężem jeszcze nikomu o ciąży i nie chciałabym aby ktoś znajomy to przeczytał
Angelika22
Fanka BB :)
No jasne ze nie wszytsko zostaje tylko tutaj
Annasol93
Ja mam takie jakby udrzenia zimna, dreszcze i potem znowu ok ... I czasami czuję chwilowo że mi gorąco i mam wypieki lekko różowe na policzkach jak nigdy jeszcze w życiu . Ja mam wręcz odwrotnie, nie mam w ogóle apetytu. Nic a nic, co mnie martwi bo mam 47 kg i nie chciałbym za dużo spaść na wadze .. A już zlecialam 1.5kg. Mimo wszystko wmuszam cokolwiek żeby bąbel miał skąd brać siły. Do tego mam zaparcia straszne.. ogólnie czasami myślę co z tego jest objawem ciąży a co skutkiem dodatkowego progesteronu. ja zawsze wszystko zganiam na progesteron bo na ulotce naczytalam się o możliwych skutkach ubocznych więc później człowiek nie wie...Będzie dobrze. Musi. Ja sobie wmawiam, że się nie przejmuje. Mąż tak się zestresował że mimo że nie wejdzie ze mną do lekarza to wychodzi wcześniej z pracy i będzie czekał przed budynkkem.
A w którym tygodniu jesteś? Ja miałam cytologie robioną we wrześniu. I chyba bym nie chciała teraz ponownie. Boje się że można coś uszkodzić. Wiem mało prawdopodobne ale jednak.
Super. Ja bym nie dała rady 5 tyg bez wizyty. Ja chcę chodzic co 7-10 dni do końca 4 miesiąca.
Też jesteście cały czas głodne i macie napady zimna i gorąca? Zawsze znerwów jadłam. Cud że nie mam nadwagi.
K
kat1
Gość
U mnie znów mdłości, piersi mnie bolą i mogłabym iść w sumie spać boję się abym nie usnęła w pracy bo mam dość wygodny fotel przy biurku
W pracy nikt nie wie ale jestem taka mało towarzyska ostatnio i nie pije kawy bo mnie odrzuca. Kawa i mięso mogą nie istniec
W nocy jak już wam pisałam bolały mnie lydki ale po magnezie jest ok.
Miłego dnia
W pracy nikt nie wie ale jestem taka mało towarzyska ostatnio i nie pije kawy bo mnie odrzuca. Kawa i mięso mogą nie istniec
W nocy jak już wam pisałam bolały mnie lydki ale po magnezie jest ok.
Miłego dnia
Annasol93
Ja paliłam i to kilka lat .. A papierosy rzuciłam 4 dni przed pozytywnym testem ciążowym. Po prostu mnie naszło nagle, że chce rzucić i teraz w ogóle mnie nie ciągnie. Nic a nic. Jakbym nigdy nie paliła .A są tu palące mamusie? Jak to u Was wygląda z papieroskami? Ja paliłam i nagle z dnia na dzień zapomniałam o istnieniu papierosów, nie żeby mnie odrzuciło, ale jakbym nigdy tego nie praktykowała, nałóg był i ni ma psychika??
No ja paliłam 10 lat, także mamy podobne odczucia, może u Ciebie to był pierwszy podświadomy objawJa paliłam i to kilka lat .. A papierosy rzuciłam 4 dni przed pozytywnym testem ciążowym. Po prostu mnie naszło nagle, że chce rzucić i teraz w ogóle mnie nie ciągnie. Nic a nic. Jakbym nigdy nie paliła .
Z zachcianek to ja póki co ciągle apetyt na mizerię z dużą ilością śmietany, mogłabym ciągle ją jeść, ale nie wiem czy to można już podciągnąć pod objaw ciąży, czy nie za wcześnie :-) a co do grilla w pierwszej ciąży odrzucało mnie na samo słowo "grill" (to moja druga ciąża) :-)
reklama
Zdecydowanie myślę, że możesz to podciągnąć pod zachcianki ciążowe nie tylko śledzie z dżemem się do nich zaliczająZ zachcianek to ja póki co ciągle apetyt na mizerię z dużą ilością śmietany, mogłabym ciągle ją jeść, ale nie wiem czy to można już podciągnąć pod objaw ciąży, czy nie za wcześnie :-) a co do grilla w pierwszej ciąży odrzucało mnie na samo słowo "grill" (to moja druga ciąża) :-)