reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Nie wiem,ale wszystkiego się dowiem w piątek :) staram się nie czytać ani nr myslec bo w moim przypadku to nic dobrego :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊❤️

A macie tak też że musicie się 100 razy zastanowić nad czymś? Mi to się wydaje że w tej ciąży jestem taka tępa, masakra🤦‍♀️
Osttanio jak rozmawialiśmy z mężem to musiał mi coś tłumaczyć 3 razy przy czym na końcu mi powiedział (żartem oczywiście), że te nasze dziecko chyba będzie bardzo mądre bo one mi wysysa cała moja inteligencję 😂

Ja już po pierwszej wizycie. Termin porodu na 13 stycznia. Serduszko biło, wiec jestem szczęśliwa. :) mówiłam o zdjęciu rtg i Pani doktor mnie pocieszyła. Powiedziała, ze na tak wczesnym etapie po zdjęciu rtg jest „wszystko albo nic „ i skoro nie poroniłam to wszystko będzie dobrze i mam się nie martwić. Dostałam zwolnienie i kolejna wizyta 1 lipca, wiec mam 5 tygodni spokoju :)

Ja już po pierwszej wizycie. Termin porodu na 13 stycznia. Serduszko biło, wiec jestem szczęśliwa. :) mówiłam o zdjęciu rtg i Pani doktor mnie pocieszyła. Powiedziała, ze na tak wczesnym etapie po zdjęciu rtg jest „wszystko albo nic „ i skoro nie poroniłam to wszystko będzie dobrze i mam się nie martwić. Dostałam zwolnienie i kolejna wizyta 1 lipca, wiec mam 5 tygodni spokoju :)
Piękna wiadomość 😍 nic tylko się cieszyć teraz każdym dniem ☺️

A jak u Was z przeciwcialami toksoplazmoza? Toksoplazmoza IgG? 🤔
Ja jak badalam przy poprzedniej ciąży to też jedno miałam dodatnie a drugie ujemne, lekarz powiedział że już to przebylam, czyli co teraz nie bd musiała już mieć tego badania? Jak myślicie?

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ✊❤️

A macie tak też że musicie się 100 razy zastanowić nad czymś? Mi to się wydaje że w tej ciąży jestem taka tępa, masakra🤦‍♀️
Osttanio jak rozmawialiśmy z mężem to musiał mi coś tłumaczyć 3 razy przy czym na końcu mi powiedział (żartem oczywiście), że te nasze dziecko chyba będzie bardzo mądre bo one mi wysysa cała moja inteligencję 😂
Też tak mam zastanawiam się czasem nad prostymi słowami i nie mogę się wysłowić 😅

Super, jedna koleżanka miała rtg w bardzo wczesnej ciąży i wszystko było ok, więc myślę, że Pani doktor ma rację :)

reklama
Ja jak badalam przy poprzedniej ciąży to też jedno miałam dodatnie a drugie ujemne, lekarz powiedział że już to przebylam, czyli co teraz nie bd musiała już mieć tego badania? Jak myślicie?
Mysle, że to badanie standardowe i nie ważne jakie wyniki kiedyś, teraz też będzie zlecone 🤔

Do góry