reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Współczuję, ja byłam na badaniach wczoraj, ludzi tłum, dystansu 2m zachować się nie dało choćby człowiek chciał, duszno, dzieci płaczą, pielęgniarka kłóci się z jakąś babeczką, a ja siedzę i coraz bardziej mdli bo przecież glukoza i na czczo.
Też robię drugi raz glukozę i druga betę. Miałam mieć obciążenie ale lekarz sie zlitował i mam powtórzyć drugi raz glukozę i na tej podstawie i poprzednich przejściach na mi insulinę.
Jak będę miała to raczej powiem szefowi że jestem w ciąży i z uwagi na ciągłe kłucia heparyna/insulina/glukometr i leki i obawę przed zarażeniem spowodowana nie sterylnymi warunkami pracy mogę pracować zdalnie lub iść na L4 jak powie że na L4 to najpierw zejdę z nadgodzin i urlopu zeszlego roku bo mam kilka jeszcze dodatkowych zleceń i muszę je dokończyć. I tyle a jak sytuacja się powtarzy co mam nadzieję że nie to pójdę na L4 od psychologa na kilka miesięcy. I będę szukac nowej pracy.

reklama
Beczulinda
Kocham Cię za to zdjęcie, w pokoju mojej małej jest podobnie, chyba nawet gorzej, a sprzątanie to to syzyfowa praca, w ogóle teraz wszystko leży odłogiem bo zebrać się nie mogę, a ostatnio przy myciu podłogi tak się zmęczyłam, że aż musiałam się położyć później.
Sami życie [emoji14] ja się właśnie wzięłam za porządkowanie tego, skoro wszytsko wywalili. Ale wieczorem będzie to samo [emoji23]

ja jutro pierwsza wizytę mam o 9 20
ale idę prywatnie i chyba odczuwam lekki niepokon
Ja też jutro na 9:30 .. I od wczoraj już rożne myśli nie do końca pozytywne mimo, że moje maleństwo jest tak wystarane i tak wyczekiwane i upragnione..
To ten strach i niepokojące myśli doprowadza mnie do szału...

Ja też tak mam wieczorem i w nocy bolą strasznie aż się dotknąć nie da a w dzień słabiej wydaje mi się że to przez to że w nocy jest duże stężenie hormonów
Mam tak samo... pierwsze klika razy panika, że dlaczego nie bolą A teraz zauważyłam, że piersi żyją swoim życiem i swoim rytmem dnia hahaha

reklama
Do góry