reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Współczuję, ja byłam na badaniach wczoraj, ludzi tłum, dystansu 2m zachować się nie dało choćby człowiek chciał, duszno, dzieci płaczą, pielęgniarka kłóci się z jakąś babeczką, a ja siedzę i coraz bardziej mdli bo przecież glukoza i na czczo.
Też robię drugi raz glukozę i druga betę. Miałam mieć obciążenie ale lekarz sie zlitował i mam powtórzyć drugi raz glukozę i na tej podstawie i poprzednich przejściach na mi insulinę.
Jak będę miała to raczej powiem szefowi że jestem w ciąży i z uwagi na ciągłe kłucia heparyna/insulina/glukometr i leki i obawę przed zarażeniem spowodowana nie sterylnymi warunkami pracy mogę pracować zdalnie lub iść na L4 jak powie że na L4 to najpierw zejdę z nadgodzin i urlopu zeszlego roku bo mam kilka jeszcze dodatkowych zleceń i muszę je dokończyć. I tyle a jak sytuacja się powtarzy co mam nadzieję że nie to pójdę na L4 od psychologa na kilka miesięcy. I będę szukac nowej pracy.

reklama
Beczulinda
Kocham Cię za to zdjęcie, w pokoju mojej małej jest podobnie, chyba nawet gorzej, a sprzątanie to to syzyfowa praca, w ogóle teraz wszystko leży odłogiem bo zebrać się nie mogę, a ostatnio przy myciu podłogi tak się zmęczyłam, że aż musiałam się położyć później.
Sami życie [emoji14] ja się właśnie wzięłam za porządkowanie tego, skoro wszytsko wywalili. Ale wieczorem będzie to samo [emoji23]

ja jutro pierwsza wizytę mam o 9 20
ale idę prywatnie i chyba odczuwam lekki niepokon
Ja też jutro na 9:30 .. I od wczoraj już rożne myśli nie do końca pozytywne mimo, że moje maleństwo jest tak wystarane i tak wyczekiwane i upragnione..
To ten strach i niepokojące myśli doprowadza mnie do szału...

Ja też tak mam wieczorem i w nocy bolą strasznie aż się dotknąć nie da a w dzień słabiej wydaje mi się że to przez to że w nocy jest duże stężenie hormonów
Mam tak samo... pierwsze klika razy panika, że dlaczego nie bolą A teraz zauważyłam, że piersi żyją swoim życiem i swoim rytmem dnia hahaha

reklama
Do góry