reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

My w niedziele oznajmilismy cudowna wiadomosc 💞💞 także moi rodzice skakali z radosci, za to tesciowie nie powiedzieli ani słowa. .. Dziwne to było. Mąż niestety słabo się poczuł po braku ich reakcji.. Później dodali, że mamy się nie martwić, bo po prostu maja juz wnuki, dlatego nie było euforii - tym tłumaczeniem tesciowa wygrała 😋 mnie to nie ruszyło kompletnie - męża mi tylko szkoda, wiec go pocieszam :) ja jedynie tak sobie mysle, ze do tej pory nie bylo z tesciowka "wiekszych" problemów i czuje, ze one moga dopiero przyjść 😂
Moi teściowie zostali dziadkami 3 tygodnie temu, a mimo to skakali i darli sie w nieboglosy xD ja mam super teściów. A moi rodzice jeszcze nie sa dziadkami, ale radość była wielka 😇 nie martw sie, dotrze do nich jak wezmą wnuczątko na ręce 😍 ale słabo teściowa sie tłumaczyła. Ważne, ze Wy jesteście szczęśliwi 🤰😍🍀🤞

reklama
Mnie dzisiaj poniosło i wstałam o 4.30 z wielką ochotą na kanapki z pomidorem, musiałam odczekac pół godziny po wzięciu letrox i o 5 już jadłam śniadanie 😀 u nie to jeszcze prawie nikt nie wie i ciąży, 2 czerwca mam wizytę i jak wszystko będzie dobrze to zakładamy kartę ciąży i informujemy rodzinę najbardziej boje się reakcji 14 letniej córki.

Powodzenia na wizycie😚
My wczoraj powiedzieliśmy teściom i dzieciom. Wszyscy się ucieszyli oprócz najstarszej córki 15 letniej. Obraziła się na nas. Po rozmowie trochę jej przeszło a wieczorem już wymyślała imię dla dzieciątka😊

Cześć dziewczyny,
Ta noc to istny koszmar od 3 nie śpię mam Okropne mdłości i bolą mnie nogi w łydkach. Wzięłam Magnez i liczę na cud. Ogólnie czuję się jakbym Właśnie wróciła z dwudniowego wesela 😁
Matko współczuję 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ u mnie nie tyle mdłości, ale musiałam pędzić po kromkę suchego chleba, bo tak zasysalo, że aż słabo...

reklama
Dziewczyny strasznie się martwię... Właśnie miałam biegunkę (znaczy o ile to tak mozna nazwać bo to moja jedyna w dniu dzsiejszym, ale po prostu konsystencja biegunki), nie wiem czy to po czymś, czy zwiastuje to coś złego, jutro idę na badanie krwi (lekarz przed kolejna wizyta kazał zrobić ponownie beta hcg, choć ja wolałabym już tego nie robić, bo mimo że przyrost jak robiłam w 4 tyg miałam fajny to jakoś mnie to stresuje)... Zjadłam arbuza i zaraz po tym musiałam biec do łazienki, ale szczerze to nie wiem czy to przez to... To mój 5tc+1.
Miałam wczoraj to samo :D zjadlam arbuza i mnie pogoniło, także chyba arbuz w ciąży nie sluzy ;p

Do góry