reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Witam się 😁obecnie jestem 5-1 to moja druga ciąża pierwsza zakończyła się poronieniem w 7 tyg jeszcze nie byłam u lekarza zastanawiam się czy jak pójdę w 6-1 czy będzie już serduszko bardzo stresuje
Hej
Powinno już być widać chociaż są przypadki ze trzeba jeszcze poczekać 😁 ja również poroniłam pierwsza ciąże ale w 6tyg teraz jestem w 8tyg i idę na pierwsze usg za tydzień żeby mieć pewność i nie nastawiać się Za bardzo. Poprzedniej ciąży byłam Na usg w 5+4 i niby było wszystko Ok i kilka dni później już Poroniłam. Strach z nami zostanie już na zawsze ale trzeba być dobrej myśli 😀

Od 30 min stoję pod diagnostyka kolejka i już ledwo funkcjonuje. Pfff a za 30 min mam wziąć leki. Już mam dość.

Od 30 min stoję pod diagnostyka kolejka i już ledwo funkcjonuje. Pfff a za 30 min mam wziąć leki. Już mam dość.
Współczuję, ja byłam na badaniach wczoraj, ludzi tłum, dystansu 2m zachować się nie dało choćby człowiek chciał, duszno, dzieci płaczą, pielęgniarka kłóci się z jakąś babeczką, a ja siedzę i coraz bardziej mdli bo przecież glukoza i na czczo.

Dzień dobry!

Kciuki za wizyty!

Witam nowe koleżanki!

My nie mówiliśmy jeszcze nikomu. I moi rodzice i teście da dziadkami tylko dla naszych chłopaków. Myślę, że moi rodzice się ucieszą na wieść o jeszcze jednym wnuki. Teście będą niezadowoleni ze pisałam już, że na wieść o drugim było "żartujecie". Niech spada ta moja teściowa, bardzo jej nie lubię. Mąż też ma z nią słabe ko fakty, mimo, że to jego matka. Chciałabym powiedzieć dopiero jak bedzieny znać płeć, by uniknąć gadania "no ooo teraz czas na dziewczynkę", "do 3 razy sztuka". Ale jest to niemożliwe że względu na to, że teściowa pracuje w budynku mojej pracy i jak tylko wpłynie moje l4 to wszyscy zaczną jej geatulowac itp :/ no więc musi dowiedzieć od nas zanim to się stanie.

U mnie od rana Armagedon. To będzie długo dzień :)
20200527_082139.jpeg

Beczulinda
Kocham Cię za to zdjęcie, w pokoju mojej małej jest podobnie, chyba nawet gorzej, a sprzątanie to to syzyfowa praca, w ogóle teraz wszystko leży odłogiem bo zebrać się nie mogę, a ostatnio przy myciu podłogi tak się zmęczyłam, że aż musiałam się położyć później.

reklama
Do góry