reklama
Renata.b2
Fanka BB :)
HejWitam się obecnie jestem 5-1 to moja druga ciąża pierwsza zakończyła się poronieniem w 7 tyg jeszcze nie byłam u lekarza zastanawiam się czy jak pójdę w 6-1 czy będzie już serduszko bardzo stresuje
Powinno już być widać chociaż są przypadki ze trzeba jeszcze poczekać ja również poroniłam pierwsza ciąże ale w 6tyg teraz jestem w 8tyg i idę na pierwsze usg za tydzień żeby mieć pewność i nie nastawiać się Za bardzo. Poprzedniej ciąży byłam Na usg w 5+4 i niby było wszystko Ok i kilka dni później już Poroniłam. Strach z nami zostanie już na zawsze ale trzeba być dobrej myśli
Mixme92
Współczuję, ja byłam na badaniach wczoraj, ludzi tłum, dystansu 2m zachować się nie dało choćby człowiek chciał, duszno, dzieci płaczą, pielęgniarka kłóci się z jakąś babeczką, a ja siedzę i coraz bardziej mdli bo przecież glukoza i na czczo.Od 30 min stoję pod diagnostyka kolejka i już ledwo funkcjonuje. Pfff a za 30 min mam wziąć leki. Już mam dość.
Beczulinda
Dzień dobry!
Kciuki za wizyty!
Witam nowe koleżanki!
My nie mówiliśmy jeszcze nikomu. I moi rodzice i teście da dziadkami tylko dla naszych chłopaków. Myślę, że moi rodzice się ucieszą na wieść o jeszcze jednym wnuki. Teście będą niezadowoleni ze pisałam już, że na wieść o drugim było "żartujecie". Niech spada ta moja teściowa, bardzo jej nie lubię. Mąż też ma z nią słabe ko fakty, mimo, że to jego matka. Chciałabym powiedzieć dopiero jak bedzieny znać płeć, by uniknąć gadania "no ooo teraz czas na dziewczynkę", "do 3 razy sztuka". Ale jest to niemożliwe że względu na to, że teściowa pracuje w budynku mojej pracy i jak tylko wpłynie moje l4 to wszyscy zaczną jej geatulowac itp :/ no więc musi dowiedzieć od nas zanim to się stanie.
U mnie od rana Armagedon. To będzie długo dzień
Kciuki za wizyty!
Witam nowe koleżanki!
My nie mówiliśmy jeszcze nikomu. I moi rodzice i teście da dziadkami tylko dla naszych chłopaków. Myślę, że moi rodzice się ucieszą na wieść o jeszcze jednym wnuki. Teście będą niezadowoleni ze pisałam już, że na wieść o drugim było "żartujecie". Niech spada ta moja teściowa, bardzo jej nie lubię. Mąż też ma z nią słabe ko fakty, mimo, że to jego matka. Chciałabym powiedzieć dopiero jak bedzieny znać płeć, by uniknąć gadania "no ooo teraz czas na dziewczynkę", "do 3 razy sztuka". Ale jest to niemożliwe że względu na to, że teściowa pracuje w budynku mojej pracy i jak tylko wpłynie moje l4 to wszyscy zaczną jej geatulowac itp :/ no więc musi dowiedzieć od nas zanim to się stanie.
U mnie od rana Armagedon. To będzie długo dzień
Nika261
Taaak po prostu bardziej bolą wieczorem i na noc, rano mniej, teraz już to wiem ale wtedy..Wiesz kochana.. Zawsze można te płacze zwalic na ciążowe hormony rozumiem, że piersi wróciły do normy? ☺
Nika261
0,3Jaką dawkę heparyny bierzesz ?
Nika261
Uff czyli chyba to tylko przez to, ja ogólnie już później normalnie się czułam i dzisiaj też, więc może byćMiałam wczoraj to samo zjadlam arbuza i mnie pogoniło, także chyba arbuz w ciąży nie sluzy ;p
Mixme92
Beczulinda
Kocham Cię za to zdjęcie, w pokoju mojej małej jest podobnie, chyba nawet gorzej, a sprzątanie to to syzyfowa praca, w ogóle teraz wszystko leży odłogiem bo zebrać się nie mogę, a ostatnio przy myciu podłogi tak się zmęczyłam, że aż musiałam się położyć później.
Kocham Cię za to zdjęcie, w pokoju mojej małej jest podobnie, chyba nawet gorzej, a sprzątanie to to syzyfowa praca, w ogóle teraz wszystko leży odłogiem bo zebrać się nie mogę, a ostatnio przy myciu podłogi tak się zmęczyłam, że aż musiałam się położyć później.
reklama