reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Gratuluję ja mam podobne objawy a na ból brzucha biorę

Ogromnie gratulację 😀 mam podobne objawy a na ból brzucha biorę no spe.
Jeśli chodzi o nospe to pediatra mi mówiła żetak jak na nas wpływa rozkurczowo tak samo i na mięśnie dziecka i potem często jest problem z napięciem mięśniowym. Jeśli nie m skurczów które mogłyby wywolac przedwczesny poród to lepiej jej nie brać. Do mnie to przemówiło. Lepiej wybrać mniejsze zlo

reklama
Jeśli chodzi o nospe to pediatra mi mówiła żetak jak na nas wpływa rozkurczowo tak samo i na mięśnie dziecka i potem często jest problem z napięciem mięśniowym. Jeśli nie m skurczów które mogłyby wywolac przedwczesny poród to lepiej jej nie brać. Do mnie to przemówiło. Lepiej wybrać mniejsze zlo
Dzięki za dobrą radę, nie boli aż tak żeby ryzykować.

Jak tam po wizycie ?
5 tydzien ,za tydz mam przyjsc bedzie wiecej widac narazie jest kropka ❤❤❤❤ dostalam l4 ;)
15886928029621304298294.jpg

Ja nie bralam nic rozkurczowego w ciazy ;)

Witaj!
Dzisiaj przekopałam trochę Grudniowe Mamy bo moj termin z aplikacji wacha się między 28.12.2020 a 4.01.2021. Postanowiłam jednatk dołączyć tutaj, bo dziewczyny z <Grudniowych Mam< mają już trochę starszą ciąże i ja jeszcze tego nie ogarniam.

Strasznie sie cieszę, że trafiłam na Twój wpis również tutaj! Szczere i serdeczne gratulacje, oby wszystko szło jak najlepiej!:) :)
Dziękuję 😘 spotkało mnie ogromne szczescie, że udało się zajść w tym cyklu znów. Chociaż obawy są każdego dnia, czy znów nie pojawi się krew. Ale mam ciemne testy ciążowe. Tamtym razem miałam ciągle bladzioch. Też starałam się długo o ciąże, więc nawet nie spodziewałam się, że znów uda się tak szybko :) A dla Ciebie również gratulacje

reklama
Do góry