Jeśli chodzi o nospe to pediatra mi mówiła żetak jak na nas wpływa rozkurczowo tak samo i na mięśnie dziecka i potem często jest problem z napięciem mięśniowym. Jeśli nie m skurczów które mogłyby wywolac przedwczesny poród to lepiej jej nie brać. Do mnie to przemówiło. Lepiej wybrać mniejsze zloGratuluję ja mam podobne objawy a na ból brzucha biorę
Ogromnie gratulację mam podobne objawy a na ból brzucha biorę no spe.
reklama
Dzięki za dobrą radę, nie boli aż tak żeby ryzykować.Jeśli chodzi o nospe to pediatra mi mówiła żetak jak na nas wpływa rozkurczowo tak samo i na mięśnie dziecka i potem często jest problem z napięciem mięśniowym. Jeśli nie m skurczów które mogłyby wywolac przedwczesny poród to lepiej jej nie brać. Do mnie to przemówiło. Lepiej wybrać mniejsze zlo
Angelika22
Fanka BB :)
16.45
Jak tam po wizycie ?
E
Ewka34
Gość
5 tydzien ,za tydz mam przyjsc bedzie wiecej widac narazie jest kropka ❤❤❤❤ dostalam l4Jak tam po wizycie ?
E
Ewka34
Gość
Ja nie bralam nic rozkurczowego w ciazyJeśli chodzi o nospe to pediatra mi mówiła żetak jak na nas wpływa rozkurczowo tak samo i na mięśnie dziecka i potem często jest problem z napięciem mięśniowym. Jeśli nie m skurczów które mogłyby wywolac przedwczesny poród to lepiej jej nie brać. Do mnie to przemówiło. Lepiej wybrać mniejsze zlo
Angelika22
Super Ewka bardzo się cieszę
Angelika22
To dla mnie nadal ekscytujące mimo ze druga ciąża
Dziękuję spotkało mnie ogromne szczescie, że udało się zajść w tym cyklu znów. Chociaż obawy są każdego dnia, czy znów nie pojawi się krew. Ale mam ciemne testy ciążowe. Tamtym razem miałam ciągle bladzioch. Też starałam się długo o ciąże, więc nawet nie spodziewałam się, że znów uda się tak szybko A dla Ciebie również gratulacjeWitaj!
Dzisiaj przekopałam trochę Grudniowe Mamy bo moj termin z aplikacji wacha się między 28.12.2020 a 4.01.2021. Postanowiłam jednatk dołączyć tutaj, bo dziewczyny z <Grudniowych Mam< mają już trochę starszą ciąże i ja jeszcze tego nie ogarniam.
Strasznie sie cieszę, że trafiłam na Twój wpis również tutaj! Szczere i serdeczne gratulacje, oby wszystko szło jak najlepiej!
Pawlinka82
Gratulacje, niech kropek rośnie zdrowo5 tydzien ,za tydz mam przyjsc bedzie wiecej widac narazie jest kropka ❤❤❤❤ dostalam l4 Zobacz załącznik 1115645
reklama
anusiaanusia
Woow super ,Gratulacje i dużo zdrówka dla was5 tydzien ,za tydz mam przyjsc bedzie wiecej widac narazie jest kropka ❤❤❤❤ dostalam l4 Zobacz załącznik 1115645