Zrobisz jak będziesz uważała ale na moje to wiesz że jesteś w ciąży i do wizyty u lekarza i tak na nic nie masz wpływu. Po co znowu wydawać pieniądze na betę?Zastanowię się jeszcze☺mam uraz po ostatniej ciąży i badaniu tej bety non stop wtedy książkowo przyrastała A puste jajo byłodopiero pod koniec beta zwolniła
reklama
Cześć dziewczyny!
Postanowiłam dołączyć do was, po tym jak pierwszy raz w życiu moj test ciążowy pokazał dwie grube czerwone krechy. Ogromnie sie cieszę, mam nadzieję ze wszystko pojdzie dobrze.
Obecnie jestem za granicą i w niedziele wracam do PL. W związku z obowiązkową kwarantanną do lekarza moge umówić sie najwczesniej 25 maja. Z obliczeń internetowego kalkulatora wynika że byłby to 8+1. Czy myslicie że to nie za pózno?
Dodam że ostatnia miesiączka była 25 marca, długośc cyklu 29 dni.
Test zrobiłam dzis rano bo @ spózniała sie 12 dni.
Postanowiłam dołączyć do was, po tym jak pierwszy raz w życiu moj test ciążowy pokazał dwie grube czerwone krechy. Ogromnie sie cieszę, mam nadzieję ze wszystko pojdzie dobrze.
Obecnie jestem za granicą i w niedziele wracam do PL. W związku z obowiązkową kwarantanną do lekarza moge umówić sie najwczesniej 25 maja. Z obliczeń internetowego kalkulatora wynika że byłby to 8+1. Czy myslicie że to nie za pózno?
Nie za późno. Masz czas do 10 tygodnia żeby dostać becikowe itp. lekarz i tak pewnie kazałby dopiero tak mniej więcej przyjść bo wcześniej nic by nie zobaczył. GratulacjeCześć dziewczyny!
Nie za późno. Masz czas do 10 tygodnia żeby dostać becikowe itp. lekarz i tak pewnie kazałby dopiero tak mniej więcej przyjść bo wcześniej nic by nie zobaczył. Gratulacje
Dziękuje. Staraliśmy sie o dzidziusia od około roku, więc to cudowna wiadomość.
Mam nadzieje że wszystko pojdzie dobrze.
Z typowych ciążowych objawów to ciągle chce mi sie siku, bolą piersi i dół brzucha jak w okres. Martwił mnie ten ból ale dużo kobiet o nim pisze wiec to chyba normalne.
Z witamin łykam tylko kwas foliowy Folik ale to już przed ciążą.
Balbinka1991
Fanka BB :)
No w sumie masz rację, poczekam do 11 maja wizytę mam o 21.35 dopieroZrobisz jak będziesz uważała ale na moje to wiesz że jesteś w ciąży i do wizyty u lekarza i tak na nic nie masz wpływu. Po co znowu wydawać pieniądze na betę?
Pawlinka82
Fanka BB :)
Gratuluję ja mam podobne objawy a na ból brzucha bioręDziękuje. Staraliśmy sie o dzidziusia od około roku, więc to cudowna wiadomość.
Z typowych ciążowych objawów to ciągle chce mi sie siku, bolą piersi i dół brzucha jak w okres. Martwił mnie ten ból ale dużo kobiet o nim pisze wiec to chyba normalne.
Ogromnie gratulację mam podobne objawy a na ból brzucha biorę no spe.Dziękuje. Staraliśmy sie o dzidziusia od około roku, więc to cudowna wiadomość.
Witajcie to ja też do Was dołączam i aż wręcz w to nie wierzę... byłam w mamach grudniowych. Po półtora roku walki z Hashimoto i niedoczynnościa tarczycy okazało się, że jest moja upragniona ciąża. Radosci bylo co nie miara. Niestety 4 kwietnia w 5 tyg ciąży 4t+4 poronilam. Właściwie ciąża biochemiczna. Straszny żal, smutek i płacz. Wizja znów dlugomiesiecznej walki była przede mną . A tu... zrobiłam test i znów jestem w ciąży. Piękna kreska. Zeszłym razem były bardzo blade, czyli mam nadzieję, że beta ładniejsza będzie. Moja aplikacja pokazuje mi termin na 8 stycznia. Obecnie 4t+2 obym minęła te straszne 4t+4
Witaj!
Dzisiaj przekopałam trochę Grudniowe Mamy bo moj termin z aplikacji wacha się między 28.12.2020 a 4.01.2021. Postanowiłam jednatk dołączyć tutaj, bo dziewczyny z <Grudniowych Mam< mają już trochę starszą ciąże i ja jeszcze tego nie ogarniam.
Strasznie sie cieszę, że trafiłam na Twój wpis również tutaj! Szczere i serdeczne gratulacje, oby wszystko szło jak najlepiej!
Gratuluję ja mam podobne objawy a na ból brzucha biorę
Ogromnie gratulację mam podobne objawy a na ból brzucha biorę no spe.
No spa nigdy na mnie nie działała, przeważnie ciapły termofor w czasie @@, ale teraz absolutnie nie można. / jesli bedzie sie nasilać to spróbuje z tą Nospą
No to ja mam okropna zgage tak mnke męczy ...
Piersi mam ogromne , żyły też.
Podbrzusze mnie pobolewa caly czas , takie ciągnięcia mam jajników
Najbardziej uciązliwe jak na razie jest w koło chodzenie siku. mam wrażenie że wiecej wysikuje niż wypijam, a wody też sie staram pić wiecej wiec koło sie zamyka
reklama
AA no i byłabym zapomniała, że stałam sie MEGA WREDNA dla swojego partnera.. zawsze to występowało przed okresem ale teraz już trwa ok 3 tygodni albo i lepiej.. Biedny jest bo strasznie sie cieszy z ciąży a ja na niego non stop warcze nie umiem sie pohamować. A potem sie rozczulam i rycze z byle powodu. Czy któraś z was tak ma?Jedynym objawem odróżniającym stan, który mam teraz z tym przemiesiączkowym to ogromna niechęć do kawy Mam obolałe piersi i czasami jest mi niedobrze ale nie wiem czy to przez ciążę, czy przez nawał pracy jaki miałam w ostatnim tygodniu i ogromny stres jaki powodował.... poprostu to mój pierwszy raz i nie wiem czego się mam spodziewać po ciąży