reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Hej wszystkim ! Chciałabym dołączyć do styczniowych mam 🥰 Wczorajsza wizyta potwierdziła fasolkę i 4tc+6. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, gin stwierdził że będzie już słychać serduszko. Bardzo się cieszę, ponieważ z mężem staraliśmy się około roku i to nasza pierwsza dzidzia :)
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega :)
Witam w imieniu swoim i wszystkich styczniowych mam:* Gratulacje dla Ciebie i męża! :)

reklama
i znowu to samo , cały dzień męczyłam sie zeby zasnąć. Poszlam po 20 spać i od północy znowu nie śpię . Czuje jak mi sie wszystko przewraca w brzuchu. A siusiu to ja nie pamiętam ile razy robilam w ciągu doby ale wymiękam. Druga Ciąża A ja tak strasznie przeżywam...
Ale z tych dobrych wieści luxmed ma fajna ofertę na prowadzenie ciąży. 154 zl miesięcznie cały komplet usg badania itd

Hej wszystkim ! Chciałabym dołączyć do styczniowych mam 🥰 Wczorajsza wizyta potwierdziła fasolkę i 4tc+6. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, gin stwierdził że będzie już słychać serduszko. Bardzo się cieszę, ponieważ z mężem staraliśmy się około roku i to nasza pierwsza dzidzia :)
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega :)
Gratuluje 😘😘

A ja od poczatku ciazy mam nasilone orgazmy senne 🙄🙄🙄 tyle ze boli mnie brzuch przy tym.. troche mnie to martwi :/

reklama
Do góry