Witam w imieniu swoim i wszystkich styczniowych mam:* Gratulacje dla Ciebie i męża!Hej wszystkim ! Chciałabym dołączyć do styczniowych mam Wczorajsza wizyta potwierdziła fasolkę i 4tc+6. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, gin stwierdził że będzie już słychać serduszko. Bardzo się cieszę, ponieważ z mężem staraliśmy się około roku i to nasza pierwsza dzidzia
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
i znowu to samo , cały dzień męczyłam sie zeby zasnąć. Poszlam po 20 spać i od północy znowu nie śpię . Czuje jak mi sie wszystko przewraca w brzuchu. A siusiu to ja nie pamiętam ile razy robilam w ciągu doby ale wymiękam. Druga Ciąża A ja tak strasznie przeżywam...
Ale z tych dobrych wieści luxmed ma fajna ofertę na prowadzenie ciąży. 154 zl miesięcznie cały komplet usg badania itd
Ale z tych dobrych wieści luxmed ma fajna ofertę na prowadzenie ciąży. 154 zl miesięcznie cały komplet usg badania itd
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Hej. Witam i gratuluję. Ja dziś w ogóle nie mogłam spać a już musiałam wstać do pracyMoże zlapalas zapalenie pęcherza? Spróbuj zjeść żurawinę albo sok z żurawiny wypic. Może będzie lepiej z pęcherzem
anusiaanusia
Hej. Witam i gratuluję. Ja dziś w ogóle nie mogłam spać a już musiałam wstać do pracy
No ja już od 2 rano nie śpię. Męczy mnje to bardzo . Ma 16 mam lekarza i chyba stresuje się
Pawlinka82
Dzień dobry widzę że większość cierpi na bezsenność , dołączam się zasnąć zasnę ale w nicybpobutki co chwilę a od 5 w ogóle spać nie mogę.
Powodzenia u lekarza.No ja już od 2 rano nie śpię. Męczy mnje to bardzo . Ma 16 mam lekarza i chyba stresuje się
E
Ewka34
Gość
GratulujeHej wszystkim ! Chciałabym dołączyć do styczniowych mam Wczorajsza wizyta potwierdziła fasolkę i 4tc+6. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, gin stwierdził że będzie już słychać serduszko. Bardzo się cieszę, ponieważ z mężem staraliśmy się około roku i to nasza pierwsza dzidzia
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega
E
Ewka34
Gość
Trzymam kciuki ❤❤❤No ja już od 2 rano nie śpię. Męczy mnje to bardzo . Ma 16 mam lekarza i chyba stresuje się
E
Ewka34
Gość
A ja od poczatku ciazy mam nasilone orgazmy senne tyle ze boli mnie brzuch przy tym.. troche mnie to martwi :/
anusiaanusia
A ja od poczatku ciazy mam nasilone orgazmy senne tyle ze boli mnie brzuch przy tym.. troche mnie to martwi :/
U mnie zawszw dzień zaczynał się od kawy i papierosa A teraz teraz wstaje i muszę coś zjeść od razu tak mnie ssie
reklama
E
Ewka34
Gość
Tez mnie ssie ale nic nie ma takiego zebym zjadla :/ jak narazie kawe pije rozpuszczalnaU mnie zawszw dzień zaczynał się od kawy i papierosa A teraz teraz wstaje i muszę coś zjeść od razu tak mnie ssie