reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej wszystkim ! Chciałabym dołączyć do styczniowych mam 🥰 Wczorajsza wizyta potwierdziła fasolkę i 4tc+6. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, gin stwierdził że będzie już słychać serduszko. Bardzo się cieszę, ponieważ z mężem staraliśmy się około roku i to nasza pierwsza dzidzia :)
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega :)
Witam w imieniu swoim i wszystkich styczniowych mam:* Gratulacje dla Ciebie i męża! :)

reklama
i znowu to samo , cały dzień męczyłam sie zeby zasnąć. Poszlam po 20 spać i od północy znowu nie śpię . Czuje jak mi sie wszystko przewraca w brzuchu. A siusiu to ja nie pamiętam ile razy robilam w ciągu doby ale wymiękam. Druga Ciąża A ja tak strasznie przeżywam...
Ale z tych dobrych wieści luxmed ma fajna ofertę na prowadzenie ciąży. 154 zl miesięcznie cały komplet usg badania itd

Hej wszystkim ! Chciałabym dołączyć do styczniowych mam 🥰 Wczorajsza wizyta potwierdziła fasolkę i 4tc+6. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, gin stwierdził że będzie już słychać serduszko. Bardzo się cieszę, ponieważ z mężem staraliśmy się około roku i to nasza pierwsza dzidzia :)
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega :)
Gratuluje 😘😘

A ja od poczatku ciazy mam nasilone orgazmy senne 🙄🙄🙄 tyle ze boli mnie brzuch przy tym.. troche mnie to martwi :/

reklama
Do góry