D
Tak zmetylowana formę kwasu foliowego a wieczorem taki kompleks witamin dla kobiet w ciąży, ja biorę jeszcze magnez ale to na coś innego.
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
Dla mnie dziś jest męczące wstawianie z łóżka. Co wstanę to mnie ciągną jajniki
Siusiu jak robię to nie mogę raz a porządnie tylko na raty.
Balbinka1991
Myślicie dziewczyny żeby powtarzać bete jutro? Pierwsza robiłam 28.04 w 28 dc w dniu przewidywanej miesięczki wyszło 223 następna robiłam 4.05 wyszło 2510 nie wiem czy jest sens robić jutro jeszcze.
anusiaanusia
Myślicie dziewczyny żeby powtarzać bete jutro? Pierwsza robiłam 28.04 w 28 dc w dniu przewidywanej miesięczki wyszło 223 następna robiłam 4.05 wyszło 2510 nie wiem czy jest sens robić jutro jeszcze.
A kiedy masz wizytę u lekarza ?
anusiaanusia
A kiedy masz wizytę u lekarza ?
Ogólnie Bete zeby sprawdzić robi się co 48 h
Balbinka1991
Wiem ale w czwartek w zeszłym tygodniu jak już wyszłam z pracy laboratorium było zamknięte a nie chciałam robić w innym. Wizytę miałam mieć 19 maja ale przełożyłam na 11 maja.Ogólnie Bete zeby sprawdzić robi się co 48 h
anusiaanusia
Wiem ale w czwartek w zeszłym tygodniu jak już wyszłam z pracy laboratorium było zamknięte a nie chciałam robić w innym. Wizytę miałam mieć 19 maja ale przełożyłam na 11 maja.
To możesz jeszcze zrobić jedna już zaraz wizyta wiec będzie wszystko I tak jasne
Balbinka1991
Zastanowię się jeszcze☺mam uraz po ostatniej ciąży i badaniu tej bety non stop wtedy książkowo przyrastała A puste jajo byłodopiero pod koniec beta zwolniłaTo możesz jeszcze zrobić jedna już zaraz wizyta wiec będzie wszystko I tak jasne
reklama
Może zlapalas zapalenie pęcherza? Spróbuj zjeść żurawinę albo sok z żurawiny wypic. Może będzie lepiej z pęcherzemDla mnie dziś jest męczące wstawianie z łóżka. Co wstanę to mnie ciągną jajniki