reklama
Dziękuję równieżDziękuję spotkało mnie ogromne szczescie, że udało się zajść w tym cyklu znów. Chociaż obawy są każdego dnia, czy znów nie pojawi się krew. Ale mam ciemne testy ciążowe. Tamtym razem miałam ciągle bladzioch. Też starałam się długo o ciąże, więc nawet nie spodziewałam się, że znów uda się tak szybko A dla Ciebie również gratulacje
Mi się wydaje, że jestem spokojniejsza i mniej rzeczy mnie wkurza, nawet mój mąż to zauważył. Mam nadzieję, że tak zostanieAA no i byłabym zapomniała, że stałam sie MEGA WREDNA dla swojego partnera.. zawsze to występowało przed okresem ale teraz już trwa ok 3 tygodni albo i lepiej.. Biedny jest bo strasznie sie cieszy z ciąży a ja na niego non stop warcze nie umiem sie pohamować. A potem sie rozczulam i rycze z byle powodu. Czy któraś z was tak ma?
E
Ewka34
Gość
Przed chwilka skonczylam z tej euforii moje dzielo tzn prawie bo brakuje mi detali w postaci żwirku
Piękne dziełoPrzed chwilka skonczylam z tej euforii moje dzielo tzn prawie bo brakuje mi detali w postaci żwirku Zobacz załącznik 1115733Zobacz załącznik 1115734
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Mam to samo. Jestem tak spokojna aż jak nie ja. Ale ja dopiero czekam z testem na koniec tygodnia. Wiec niewiadomo z czego ten spokój wynika. Boje sie jedynie chodzenia do pracy bo pracuje w salonie optycznym i tu trzeba być blisko z klientem. Jak tylko potwierdzę ciaze biorę zwolnienie. Wy pracujecie? Wiem że kuz klika osob odpowiadałoMi się wydaje, że jestem spokojniejsza i mniej rzeczy mnie wkurza, nawet mój mąż to zauważył. Mam nadzieję, że tak zostanie
właśnie zajrzałam na forum z podobnymi obawami.. normalnie boje sie jutro iść do pracy czuje jakby wszystko miało ze mnie wyleciec :\ może to paranoja związana z pierwszą ciązą. Cały dzien dzisiaj przeleżałam, do tej pory był zastrzyk energii 150% a teraz klapa. Jak tylko sie podniosę zaraz ciągnie mnie dół brzucha. Lekarz najwczesniej 25 maja.Mam to samo. Jestem tak spokojna aż jak nie ja. Ale ja dopiero czekam z testem na koniec tygodnia. Wiec niewiadomo z czego ten spokój wynika. Boje sie jedynie chodzenia do pracy bo pracuje w salonie optycznym i tu trzeba być blisko z klientem. Jak tylko potwierdzę ciaze biorę zwolnienie. Wy pracujecie? Wiem że kuz klika osob odpowiadało
Ewelina0103
Zaciekawiona BB
Ojej. To może zadzwon chociaż do lekarza. Teraz wystawiają zwolnienia on line. Ja się czuję dobrze. Boje się jedynie koronawirusawłaśnie zajrzałam na forum z podobnymi obawami.. normalnie boje sie jutro iść do pracy czuje jakby wszystko miało ze mnie wyleciec :\ może to paranoja związana z pierwszą ciązą. Cały dzien dzisiaj przeleżałam, do tej pory był zastrzyk energii 150% a teraz klapa. Jak tylko sie podniosę zaraz ciągnie mnie dół brzucha. Lekarz najwczesniej 25 maja.
Poczekam do rana, jesli sie nie uspokoi wezme dzień urlopu, chociaż pracy zostały mi jeszcze tylko 3 dni a potem zobaczymy. w Niedziele będe już w Polsce, jeszcze obowiązkowa kwarantanna i mam nadzieje że sytuacja sie troche rozjaśni. Na razie ciąża potwierdzona tylko testem, ale okres nie przyszedł przez 12 dni, i wszystkie objawy występują
reklama
Hej wszystkim ! Chciałabym dołączyć do styczniowych mam Wczorajsza wizyta potwierdziła fasolkę i 4tc+6. Kolejna wizyta za 2 tygodnie, gin stwierdził że będzie już słychać serduszko. Bardzo się cieszę, ponieważ z mężem staraliśmy się około roku i to nasza pierwsza dzidzia
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega
Przewidziana data porodu to 5.01.2021 wg USG
Oprócz bólu piersi i pobolewania brzucha nic mi nie dolega