reklama
Beczulinda
Fanka BB :)
A może dałabyś radę zrobić to w formie tabeli? Chyba byłoby czytelniejsze np tak:
A może dałabyś radę zrobić to w formie tabeli? Chyba byłoby czytelniejsze np tak:Zobacz załącznik 1124389
O widzisz nie zauważyłam opcji tabelki, już to robię
Beczulinda
Superancko, dziękujemyO widzisz nie zauważyłam opcji tabelki, już to robię
Iza-ka
Zaciekawiona BB
ja również podam wszystko jutro po wizycieA może chcecie też dopisać coś krótkiego od siebie typu czym się zajmujecie, jakieś zainteresowania itp.
Zamieściłabym to na koniec jako coś 'o mnie' albo 'inne'
ja również podam wszystko jutro po wizycie
ok
Ogólnie sprawdzajcie sobie dziewczyny czy wszystko dobrze wpisuję
Niqui
Bardzo mi przykro, że Cię to spotkało... ale wiem, że najgorsze to słuchać jakiś utartych tekstów, które nic nie zmieniają... dlatego powiem Ci coś zupełnie innego... życie jest nieokiełznane jak wodą, nieuchwytne jak powietrze i często niesprawiedliwe jak ogień. Jednak gdzieś tam Bóg w swej sprawiedliwości dał Ci odczuć jak pięknie jest być matką - masz swoje iskierki na ziemi i to jest coś czego nikt Ci nie zabierze, poradzisz sobie zatem ze wszystkim zawsze bo jesteś kobietą a my wiele potrafimy znieść. Mocno Cię ściskam i kibicuję CiTak wiec dziewczyny,zyc,e wam szczesliwych rozwiazan ❤❤❤
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem dziś po wizycie. Mlodziutka ciąża, widac bylo cialko zolte i zarodeczek malutki jeszcze bez serduszka. Nastepna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję, ze już wszystko bedzie ladnie widać. Zdjecie z usg zalączam. Dzis jestem 5+4.
Załączniki
Angelika22
Malwa to chyba dobre informacje na ten czas ciąży wszystko jest dobrze
reklama
Lekarka mowila ze bedzie dobrze, zeby sie nie martwic. Poki co jest bardzo wcześnie, musze poczekać do 8 czerwca jeszcze cierpliwie.. Ciąża daje mi sie juz we znaki, mdlosci, zgaga okrutna wiec jest wszysto ok.Malwa to chyba dobre informacje na ten czas ciąży wszystko jest dobrze