reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Witajcie ☺ chciałam Was przeczytać od pierwszej strony, co mi troszkę zajęło zanim do Was dołączę :) bardzo pięknie się nawzajem wspieracie, to cudowne!! ❤nieśmiało się cieszę, że do mnie w końcu się życie uśmiechnęło i jestem w drugiej ciąży po jednym poronieniu samoistnym.. Dobrze wiem, jak to bardzo boli.... Nie mam jeszcze dzieci i liczę na to, że będę mogła się w końcu cieszyć maluszkiem :) u mnie ciąża potwierdzona betą w 34 dc - 442, po 72 godzinach - 1430 no i oczywiście usg w dn. 5+3,ktorego zdjęcie załączam.. Kolejne usg 27.05 i jestem już przerażona... trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam serdecznie!!! ☺☺

Załączniki

• IMG_20200525_152210.jpg
    IMG_20200525_152210.jpg
    105,4 KB · Wyświetleń: 77
Rany, czekam właśnie na wizytę. Wchodze o 15:30. Dopiero teraz czuje jak bardzo sie denerwuje

Trzymam kciuki! Właśnie jest 15:30!

Witajcie [emoji5] chciałam Was przeczytać od pierwszej strony, co mi troszkę zajęło zanim do Was dołączę :) bardzo pięknie się nawzajem wspieracie, to cudowne!! [emoji173]nieśmiało się cieszę, że do mnie w końcu się życie uśmiechnęło i jestem w drugiej ciąży po jednym poronieniu samoistnym.. Dobrze wiem, jak to bardzo boli.... Nie mam jeszcze dzieci i liczę na to, że będę mogła się w końcu cieszyć maluszkiem :) u mnie ciąża potwierdzona betą w 34 dc - 442, po 72 godzinach - 1430 no i oczywiście usg w dn. 5+3,ktorego zdjęcie załączam.. Kolejne usg 27.05 i jestem już przerażona... trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam serdecznie!!! [emoji5][emoji5]

Witaj :) Ty nie bądź przerażona, tylko się ciesz! :) gratulacje [emoji173]

Witajcie [emoji5] chciałam Was przeczytać od pierwszej strony, co mi troszkę zajęło zanim do Was dołączę :) bardzo pięknie się nawzajem wspieracie, to cudowne!! [emoji173]nieśmiało się cieszę, że do mnie w końcu się życie uśmiechnęło i jestem w drugiej ciąży po jednym poronieniu samoistnym.. Dobrze wiem, jak to bardzo boli.... Nie mam jeszcze dzieci i liczę na to, że będę mogła się w końcu cieszyć maluszkiem :) u mnie ciąża potwierdzona betą w 34 dc - 442, po 72 godzinach - 1430 no i oczywiście usg w dn. 5+3,ktorego zdjęcie załączam.. Kolejne usg 27.05 i jestem już przerażona... trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam serdecznie!!! [emoji5][emoji5]
Spojrzałam na nick i przewróciło mi się w żołądku, mam siostrę Ole, 94 rocznik! Chyba nie jesteś z Bydgoszczy? ;>

reklama
Do góry