E
Ewka34
Gość
Dobree..Dzwon lekarz z NFZ i mówi zapraszam po odbiór skierowania na bete i skierowania na usg. Chyba ich Bóg opuścił... termin usg sierpień hahahahah
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobree..Dzwon lekarz z NFZ i mówi zapraszam po odbiór skierowania na bete i skierowania na usg. Chyba ich Bóg opuścił... termin usg sierpień hahahahah
16.45O której trzymać kciuki?
Nie przejmuj się tym. Może miałaś po prostu później zagnieżdżenie. Trzymam kciuki za wizytęU mnie tez w poprzedniej ciazy bylo w 4 tyg juz cos widac, a teraz nie bylo :/
Ja biorę prenatal uno.A bierzecie teraz jakieś witaminy? Albo polecacie ? Ja biorę kwas foliowy na razie
Ja miałam 5 kwietnia i mi dziś powiedziała 5 tydzień hahaha
Ja mialam 3 kwietnia :/ i mi wychodzi 4 tydz dopiero
A jak to dziewczyny liczycie? Bo ja nie wiem czy jestem w 4 czy w 5 tygodniuLiczę tak jak w pierwszej ciąży póki co bo wtedy zawsze mi się z usg wszytsko co do dnia zgadzało
Wg kalkulatora w necieA jak to dziewczyny liczycie? Bo ja nie wiem czy jestem w 4 czy w 5 tygodniu
Hej. Jak dziś samopoczucie? Ja dziś nie wytrzymałam i znowu robiłam test. Nadal jedna kreska. Wczoraj bardzo bolały mnie plecy i trochę mnie pogonilo co podobno też jest częste na wczesnym etapie. Jednak dziś jestem nastawiona tak że jak by była fasola to byśmy się cieszyli ale chodzę po domu i myślę sobie że dopiero co pozbyłam się wózka, syn od 2 tygodni robi na nocnik i trochę się działo nie fajnych rzeczy w ostatnim roku więc chyba bym wolala żeby tym razem "generał" wypuszczony przez mojego męża nie dotarł do celu. Strasznie mieszane uczucia.Hej dziewczyny. Magda, szkoda że test wyszedł negatywny. Możesz jeszcze powtórzyć. Ja test zrobię dopiero pod koniec tygodnia. Do tego czasu niepewność mnie wykończy Trzymam za Was wszystkie kciuki.