reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Też bym tak chciała umieć, ja akurat miałam tak wizytę i po prostu jej nie odwołałam 😁 a na którą masz? Ja na 8:15 (całe szczęście że tak wcześnie)
Ja dopiero na 20, jutro to dopiero nie będę wiedziała co ze sobą zrobić, ale mój partner chciał być na wizycie, więc stąd ta późna godz

reklama
Ja mam termin na 25.01, to mój 4tc+3 według apki.
A ogólnie jak liczycie tygodnie ciąży? Jak ja mam np tak jak wyżej napisalam to to jest już 5 tydzień czy nadal 4?
To już jest 5 tydzień,
4 tygodnie skończone i 3 dni. Aplikacje też tak pokazują wszystkie.
Ja mam tak 😍
IMG_20200521_112658.png
IMG_20200521_112710.png

Rossig w pierwszej ciąży cc , syn nie rósł pon Ok 34 tygodniu , stan przedrzucawkowy i 37 tydzień skończony cc . Teraz co prawda mam leki od początku ale lekarka nie ukrywa ze nadciśnienie się pojawi i znowu będzie cc wcześniej.

Kochane ja w tej chwili 7 +5 tc. Wymiotuje całe dnie około 7-9 razy dziennie, mdli mnie cały dzień:( psychicznie jestem juz wrakiem czlowieka a mam pod opieką trzylatke z którą przechodziłam to samo.🤮🤢

Jak u was z apetytem? Mi jakp tako minelo.. ale zasmakowala mi nutella,ktorej nie lubilam i to z chrupkami,wczoraj maczalam chrupki w nutelli 🤔 ogolnie nie musze jesc ale pociag do miecha zostal no i brak apetytu na owoce i warzywa takze... zauwazylam ze jestem na miesie, kefirze naturalnym i slodyczach , slodkie musze odpuscic bo bedzie krucho 🙄😏 wczoraj musialam sobie zrobic watrobke drobiowa bo mialam ciagoty 🙄 a ze moi nie lubia to cale 0.5 kg zjadlam ja i troche moj maly sępik, ona to wszystko zje 🙄

Ja jakiś napadów głodu nie mam, ale mięsko bardzo mi smakuje. Normalnie żarłam słodycze a teraz wcale mnie nie ciągnie, no może tylko do lodów takich owocowych. W domu pełna szafka ze smakołykami a ja nic.
Wczoraj za to dwa razy jadłam obiad, bo mnie tak ciągnęło do klusek śląskich, że szok. Dziś jeszcze trochę zostało i już bym zeżarła, ale wstyd mi przed mężem. :errr:

Tez czytalam ze nie mozna 🙄 no co ja na to poradze.. grunt ze nie jem tego codziennie.. 🙄 ogólnie wszystko co w nadmiarze szkodzi ,nie tylko osobom w ciazy ;)

Kurcze dziewczyny bez przesady, bo zaraz wyjdzie, że nic nie można jeść. Jak od czasu do czasu zjesz sobie wątróbkę to nic się nie stanie, nie popadajmy w paranoję.

Mnie odrzucilo totalnie od miesa i jajek. Zle mi na sama myśl. Ogólnie ciągle czuje się zmęczona i te mdłości okropne...
Pisalyscie o nutelli- wyslalam męża do sklepu 😅

reklama
Do góry