reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Pomalowała ściany? 😁😅 Ale super, to jest śmieszne i takie słodkie jednocześnie 😍🤣
Taaaaa cale szczescie ze pomalowalismy farba zmywalna :p i cifem idealnie sie zmywa i polecam kredki bambino grube olowkowe, nigdy nie kupujcie dzieciom kredek olejnych 😂 moja 16-stka jak byla mala to pomalowala mi sciane wlasnie takimi olejnymi 🙄 nie szlo tego umyc a farba slabo kryla :p

reklama
Dziewczyny tak siedzę i myślę czy ze mną wszystko okey 😬wiecie co ja jednego dnia układam to sobie w głowie że tak miało być że będzie dobrze ze będę się cieszyć a drugiego dnia mówię sama do siebie : twoje poukładane życie totalnie się zmieni już nie będziesz Panią w biurze tylko matka z pampersem jak 6 lat temu. Nie wiem czy powinnam iść do psychiatry czy to hormony czy jestem złym egoistycznym człowiekiem.... Sorry musiałam to napisać

U mnie samopoczucie spoko, poszlam na ogrodek, podlalam pomidory,orzekopalam kanne w inne miejsce, zrobilam sobie miejsce ba kwiaty inne ,gdyby nue to ze mloda zrobila kupe i byla to hej pora snu to pewnie bysmy jeszcze zostaly 🤗
Ja wczoraj mialam taki przyplyw energii. Wysadzilam pomidory, cukinie i arbuzy i teraz licze, ze juz nie bedzie zimna :D nie mam tunelu, ani szklarni, wiec wszystko tak o w polu rosnie :D profilaktycznie zostawiłam w domu jeszczr kilkanascir sadzonek w razie gdyby te zmarnialy.

Dziewczyny tak siedzę i myślę czy ze mną wszystko okey 😬wiecie co ja jednego dnia układam to sobie w głowie że tak miało być że będzie dobrze ze będę się cieszyć a drugiego dnia mówię sama do siebie : twoje poukładane życie totalnie się zmieni już nie będziesz Panią w biurze tylko matka z pampersem jak 6 lat temu. Nie wiem czy powinnam iść do psychiatry czy to hormony czy jestem złym egoistycznym człowiekiem.... Sorry musiałam to napisać
Hormony czy nie, kazda z.nas ma prawo do różnych mysli i sa one calkowicie normalne ;) nie ma sie czym przejmować ;)

Masz obawy i jest to calkowicie normalne, z jednej strony euforia z drugiej jakby wyrzuty sumienia bo przeciez juz jest dobrze ;) a tu dzidzia przewroci wam swiat do gory nogami ;) ale mimo to nie zapominaj .o sobie, kobieta musi miec czas dla siebie i to nie jest egoistyczne ;)

Dziewczyny tak siedzę i myślę czy ze mną wszystko okey [emoji51]wiecie co ja jednego dnia układam to sobie w głowie że tak miało być że będzie dobrze ze będę się cieszyć a drugiego dnia mówię sama do siebie : twoje poukładane życie totalnie się zmieni już nie będziesz Panią w biurze tylko matka z pampersem jak 6 lat temu. Nie wiem czy powinnam iść do psychiatry czy to hormony czy jestem złym egoistycznym człowiekiem.... Sorry musiałam to napisać
Ja myślę, że to normalne rozterki kobiety. Decydując się na dziecko tracimy na jakiś czas swoje życie, musimy się poświęcić. Ale dzieci kiedyś urosną, a my odzyskamy siebie :)

Ja wczoraj mialam taki przyplyw energii. Wysadzilam pomidory, cukinie i arbuzy i teraz licze, ze juz nie bedzie zimna :D nie mam tunelu, ani szklarni, wiec wszystko tak o w polu rosnie :D profilaktycznie zostawiłam w domu jeszczr kilkanascir sadzonek w razie gdyby te zmarnialy.
Hyhy tez nie mam folii czy tunelu i tez na zywiol poszlam :D wsadzilam sadzonki arbuza i melona pierwszy raz, zobaczymy czy cos z tego wyjdzie 😏

Ja myślę, że to normalne rozterki kobiety. Decydując się na dziecko tracimy na jakiś czas swoje życie, musimy się poświęcić. Ale dzieci kiedyś urosną, a my odzyskamy siebie :)
Wiem... Tylko mój 6 latek jest już samodzielny nauczyłam się wygody a teraz nie wiem jak poradzę sobie w nowej roli.... Nie umiem sobie tego wyobrazić

reklama
Do góry