reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Bierzesz coś jeszcze oprócz tego?Ja teraz już wszystko odłożyłam, tylko jeszcze dodatkowo jod i wit d3.
Dha 2 kaps dziennie, wit D3 też biorę ok 2000j dziennie do tego prenatal classic no i magne b6 forte 3x dziennie taki zestaw od początku ciąży brałam też ascofer ale przeszłam teraz na pyłek wiec z niego zrezygnowałam aaa i jeszcze cyclo3fort

Dziewczyny jesteście już spakowane do porodu? :D
Jeszcze nie,A w poniedziałek mam mieć plan porodu U ginekolog plus skierowanie do szpitala, A ja nie wiem jeszcze gdzie chce rodzić, obserwuje obostrzenia w szpitalach jak co gdzie wygląda, A do stycznia może się to zmienić. W Niemczech jakos wszystko musi być zapięte szybko na ostatni guzik🙄

Agnieszka gratulacje!:) jestes mega dzielna.
Mam nadzieje ze ten czas szybko minie i bedziesz mogla wziac dziewczynki w ramiona bo to musi byc straszne....

Ja juz spakowana tylko zostalo dolozyc jakies herbatniki na wilczy glod w nd 36 wiec za tydzień gin wyjmuje kurek tzn pesser i zobaczymy co dalej. Spac nie moge ciezko w nocy sie przekrecac troche przez ciezar troche przez to spojenie wlasnie..

reklama
Do góry