reklama
alexowaaa
Zaciekawiona BB
Jak są egzaminy to zdalnie?Ja bym chciała tak dwa tygodnie przed terminem urodzić, ale pewnie przenoszę i akurat w trakcie sesji urodzę, więc przepadną terminy
G
gość _199
Gość
Taak, całe studia mamy zdalnie niestety ;/Jak są egzaminy to zdalnie?
Męczące takie siedzenie po 10 godzin przed komputerem
Cześć ja dalej leżę w szpitalu już 2 tydzień, teraz leci mi 35+4 dni wczoraj mi powiedzieli że pod koniec tygodnia będą już rozwiązywać ciążę, mały ostatnio ważył 2240 kg, z jednej strony się cieszę bo mam już dość leżenia w szpitalu, a z drugiej strony myślę czy będzie wszystko dobrze z synkiem
Justynanana
Fanka BB :)
Ja sie tam cieszę, że zdalnie i spokojnie mogę w domu posiedzieć na stosie poduszek, albo wyłożyć się na łóżku
I akurat też pewnie będę rodzić jak 1 terminy egzaminów będą..
G
gość _199
Gość
Ja muszę być na kamerze, bez biurka, bo nie mam, więc ciężko się pisze na kolanach, obok laptop i jeszcze w miarę trzeba mieć otoczenie i sama siebie ogarnąć.Ja sie tam cieszę, że zdalnie i spokojnie mogę w domu posiedzieć na stosie poduszek, albo wyłożyć się na łóżku
Kiedy masz terminy? Bo ja na koniec stycznia jakoś i na bank wtedy młody będzie chciał wyjść na świat, no ale trudno, najwyżej obleje ten semestr, niespecjalnie mi zależy.
G
gość _199
Gość
To już będzie ciąża donoszona, więc na pewno będzie z małym wszystko ok.Cześć ja dalej leżę w szpitalu już 2 tydzień, teraz leci mi 35+4 dni wczoraj mi powiedzieli że pod koniec tygodnia będą już rozwiązywać ciążę, mały ostatnio ważył 2240 kg, z jednej strony się cieszę bo mam już dość leżenia w szpitalu, a z drugiej strony myślę czy będzie wszystko dobrze z synkiem
Możesz rodzic z partnerem?
asia333podlasie
Możesz przypomnieć czemu Cię trzymają już 2 tyg w szpitalu i już będą ciążę rozwiązywać? Mogliby dotrzymać do 37+0 dzidziuś nie byłby wcześniakiem ale jeśli trzeba to lepiej czasami urodzić nawet w 36tcCześć ja dalej leżę w szpitalu już 2 tydzień, teraz leci mi 35+4 dni wczoraj mi powiedzieli że pod koniec tygodnia będą już rozwiązywać ciążę, mały ostatnio ważył 2240 kg, z jednej strony się cieszę bo mam już dość leżenia w szpitalu, a z drugiej strony myślę czy będzie wszystko dobrze z synkiem
asia333podlasie
Nie będzie jeszcze donoszona zabraknie kilku dniTo już będzie ciąża donoszona, więc na pewno będzie z małym wszystko ok.
reklama
Nie ma odwiedzin jest zakaz tym bardziej po porodzie nie będzie mógł być przy mnieTo już będzie ciąża donoszona, więc na pewno będzie z małym wszystko ok.