reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Kochane już jakiś czas Was śledzę. Termin wychodzi mi na 02.01. Ciąża totalnie nie planowana. W ciąży z córka miałam tak zwane niepowściągliwe wymioty. To bardzo delikatne określenie na horror, który przeszłam. Nie zniose powtórki. Tak bardzo się tego boję, że nie myślę o niczym innym :(
Witamy, gratuluję 😀 a nie brałaś leków na te wymioty, ja też miałam podobnie i dostawałam na receptę tabletki , myślę że spokojnie można lekarza poprosić po co się aż tak męczyć? Ale życzę żeby jednak ta Ciąża była spokojniejsza 😀

reklama
Witamy, gratuluję 😀 a nie brałaś leków na te wymioty, ja też miałam podobnie i dostawałam na receptę tabletki , myślę że spokojnie można lekarza poprosić po co się aż tak męczyć? Ale życzę żeby jednak ta Ciąża była spokojniejsza 😀
Ginekolog przepisała mi leki dopiero jak traciłam przytomność. Teraz nie wymiotuje tak bardzo - przechodzi mi około 15 a leki przeciwwymiotne zwiększają między innymi ryzyko rozszczepu podniebienia. Pozostaje mi wierzyc że wymioty przejdą jak u większości kobiet około 3 miesiąca.

Kochane już jakiś czas Was śledzę. Termin wychodzi mi na 02.01. Ciąża totalnie nie planowana. W ciąży z córka miałam tak zwane niepowściągliwe wymioty. To bardzo delikatne określenie na horror, który przeszłam. Nie zniose powtórki. Tak bardzo się tego boję, że nie myślę o niczym innym :(

Ja tez miałam i leżałam w szpitalu . Teraz jest zle ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie , dopiero jutro zaczynam 8 tydzień w wtedy właśnie po 8 się zaczęło piekło :(

Ginekolog przepisała mi leki dopiero jak traciłam przytomność. Teraz nie wymiotuje tak bardzo - przechodzi mi około 15 a leki przeciwwymiotne zwiększają między innymi ryzyko rozszczepu podniebienia. Pozostaje mi wierzyc że wymioty przejdą jak u większości kobiet około 3 miesiąca.

Mi teraz przechodzi koło południa a mdłości towarzysza w dzień i w nocy

Witamy i gratulacje każda ciąża jest inna więc może będzie inaczej niż z córką głową do góry 😉

U mnir chyba nie ma watpliwosci. Wg apki termin 11.01 ale termin u lekarza mam za tydzien 27.05 :)
Staralismy sie od listopada i w kwietniu chcidlismy odpusci na jakies 3 miesiace zeby nie wariowac i wczoraj takie zaskoczenie na testach :) 💕
Objawow nie mam totalnie żadnych oprocz bolacych piersi ald mnie bola co miesiac :)
20200519_152336.jpg

U mnir chyba nie ma watpliwosci. Wg apki termin 11.01 ale termin u lekarza mam za tydzien 27.05 :)
Staralismy sie od listopada i w kwietniu chcidlismy odpusci na jakies 3 miesiace zeby nie wariowac i wczoraj takie zaskoczenie na testach :) 💕
Objawow nie mam totalnie żadnych oprocz bolacych piersi ald mnie bola co miesiac :) Zobacz załącznik 1122203
Zdecydowanie można gratulować 😀

Hej dziewczyny. Która ma jutro wizytę? Ja na 19:30 dopiero. Prawie 2 dni nerwów jeszcze. Będzie 6 tydz+6. Mam nadzieję na serduszko. Moja pierwsza wizyta

reklama
Objawow nie mam totalnie żadnych oprocz bolacych piersi ald mnie bola co miesiac :) Zobacz załącznik 1122203
To jest najfajniejsze,jak czlowiek odpuszcza a tu niespodzianka ;) tak mielismy z druga cora ;) gratuluje 😍

Do góry