reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja po wizycie ciaza z usg 5+5 widac zarodek ,za tydz kolejna wizyta ;) z apki 6+5 ale mowil ze ciaza jest mlodsza i nie mam sie sugerowac om ;)
IMAG8516.jpg
i moj dziudzius to ta biala kreseczka
IMAG8517.jpg

Cześć dziewczyny, bylam w sobotę u ginekologa, by zrobić podstawowe badania usg i umówić się na drożność jajowodów jednak jedno mnie zainteresowalo a mianowicie zdjęcie z pęcherzykiem, szukalam wszędzie i tylko pęcherzyk jest wtedy jeżeli jest ciąża. Oczywiście lekarz nie zwrócił na to uwagi, ogólnie nie jestem zadowolona z wizyty. Może coś pomożecie, pójdę jeszcze do innego za jakiś czas, beta niemożliwa mieszkam w uk. Test w sobotę jeszcze był negatywny. Pozdrawiam

Załączniki

• IMG_20200519_172809.jpg
    IMG_20200519_172809.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 94
  • IMG_20200519_172735.jpg
    IMG_20200519_172735.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 90
Cześć dziewczyny, bylam w sobotę u ginekologa, by zrobić podstawowe badania usg i umówić się na drożność jajowodów jednak jedno mnie zainteresowalo a mianowicie zdjęcie z pęcherzykiem, szukalam wszędzie i tylko pęcherzyk jest wtedy jeżeli jest ciąża. Oczywiście lekarz nie zwrócił na to uwagi, ogólnie nie jestem zadowolona z wizyty. Może coś pomożecie, pójdę jeszcze do innego za jakiś czas, beta niemożliwa mieszkam w uk. Test w sobotę jeszcze był negatywny. Pozdrawiam
Tam w srodku chyba cos jest? Czy mi sie wydaje? Idz do innego gina

Również wydaje mi się, że jest pęcherzyk ,próbowałam podpytac lekarza ale zbył mnie, widać było że się spieszył....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry