reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ciąże biochemiczna już raz w życiu przeżyłam, mianowicie w październiku w 5 tygodniu.. beta zniknęła odrazu do 0 w dniu poronienia 😕😕 także dziwne to co teraz się dzieje 😰
Mi tydzien po biochemicznej testy jeszcze pokazywaly blaska druga kreske, sprawdź bete myślę ze to najlepsze rozwiązanie, byc moze to krwawienie które mialas to byla implantacja??

reklama
Jak u was z dwojka? U mnie ciezko 🙄 jak np mnie popedzi i czuje ze zwieracze mi puszczaja i zaraz na stojaco zrobie,to tak jak usiade to siedze jak łoś i czekam az laskawie poleci 🙄

u mnie elegancko :)

Hej dziewczyny jak tam z rana ja się dzisiaj wyspałam 😁

Nie było u was dziewczyny problemu z wystawieniem L4?
Sam lekarz mnie wykopał na l4

U mnie wszyscy już wiedzą
U mnie w pracy wiedza, bo na zwolnieniu jestem. Powiedzieliśmy jeszcze najbliższej rodzinie. Moja babcia ma 90 lat i milion chorób wiec może być różnie a chciałam żeby cieszyła się tym najdluzej

A tak w ogóle to ładnie tu naskrobałyście postów. ;) Człowieka nie ma tu pół dnia a tyle stron do nadrobienia ma.

Hej , chyba jestem pierwsza z terminem na 2021. Dziś 28dc i termin spodziewanej @ i nie do końca wyczekiwane 2kreski. Termin wychodzi mi na 01.01.2021. Ktoś że mną zaczyna oczekiwanie?
Termin na 21 styczeń...tez nie do konca wyczekiwane dwie kreski. Dwojka dzieci w domu i 40stka skonczona...no cóź damy rade , Bóg dał wiec jakos to bedzie

reklama
Do góry