reklama
Kiedys zrobilam taki test i zostawilam go ba kilka godzi i nie wyszly po uplywie zadne dwie kreski.. moglas miec implantacje teraz stad ten niby okres. Zrob bete
Być może, betę mogę zrobić najwcześniej w piątek, zżera mnie ciekawość czy może być to ciąża czy tez nie.. miała któraś przypadek ze były takie dwie kreseczki ??
E
Ewka34
Gość
Moze byc to ciaza
Ada0701
Fanka BB :)
Mi mniej widoczna kreska od Twojej pojawila sie po godzinie, nie od razu, ale wiedzialam juz ze to ciąża, moglo byc tak ze to ciąża biochemiczna dlatego dostalas krwaienie po ciazy biochemicznej testy moga jeszcze wychodzic pozytywne ja tak mialam w 2013 roku, nie chce Cie absolutnie straszyć ani nie twierdzę ze tak jest w Twoim przypadku, sprawdź betę wtedy bedziesz miec pewnośćAle może być tak ze te kreseczki nie pojawiają się np po godzinie lub 2? Coś dziwne to jest dla mnie
Ada0701
Będzie dobrze kochana, trzymam kciukiZa godzine mam wizyte,serce mi wali jak glupie wiem ze co ma byc to bedzie dzis w ogole jakiegoś dola mam z tego wszystkiego nawet w swojej szafie posprzatalam
Jak dobrze pójdzie to ja również na styczeńHej , chyba jestem pierwsza z terminem na 2021. Dziś 28dc i termin spodziewanej @ i nie do końca wyczekiwane 2kreski. Termin wychodzi mi na 01.01.2021. Ktoś że mną zaczyna oczekiwanie?
Ada0701
Rossig u mnie tez na ostatnim usg powinno byc juz widac wszystko a nie bylo, tylko pecherzyk i woreczek żółtkowy i tez mam krwiaka powiedziala mi ze moge krwawic, ze w najgorszym wypadku moze wciagnac zarodek tez nie wiem co bedzie, polska doktorka tj moja rodzinna dzwonila do mnie kazala lezec nic nie robic jedybie herbate i wstac do toalety, doskonale Cię rozumiem, moje usg następne 27.05 nie mogę się doczekać tak bardzo chcialabym wiedziec juz co z moim dzidziusiem, musimy czekac cierpliwie i miec nadziejeHej dziewczyny, byłam na usg. Nie wiem co o tym myśleć powiedziała, że pęcherzyk ciążowy jest za mały na swój wiek. Ma 1,21 cm. Według aplikacji dziś 6+1
jest zarodek 2,9 mm. Serduszko bije 111/min. Nie puściła mi do słuchania tylko liczyła, widziałam jak faluje.
Jednak ciąża jakby jest młodsza o 2 tyg - usg pokazuje 4+2
Nie mogłam później zajść o 2 tyg bo tydzień temu na usg usłyszałam, że ciąża jest o 3 dni starsza. Poza tym robiłam betę 28 dc i już była pozytywna więc nie mogłam mieć wtedy owulacji.
Dodatkowo mam krwiaka większego dwa razy od pęcherzyka ciążowego - ma 8 na 5 i obok jakieś jeszcze mniejsze...
W razie krwawienia mam jechać na izbę przyjęć... Powiedziała, że ciąża wysokiego ryzyka, mam tylko leżeć. Karty ciąży nie założyła. Kontrola za 2 tyg. Dołożyła luteine i teraz mam 3 x1 duphaston, 2x1 luteina
Miałam wrażenie, że mnie nastawia, że nic z tego nie będzie
Martwię się strasznie, to będą najdłuższe 2 tygodnie
Różowa strzałka wskazująca to krwiak. Te duże coś na 5 cm to nawet już nie wiem z tego wszystkiego co to było
Zobacz załącznik 1121988Zobacz załącznik 1121990Zobacz załącznik 1121991Zobacz załącznik 1121992
Mi mniej widoczna kreska od Twojej pojawila sie po godzinie, nie od razu, ale wiedzialam juz ze to ciąża, moglo byc tak ze to ciąża biochemiczna dlatego dostalas krwaienie po ciazy biochemicznej testy moga jeszcze wychodzic pozytywne ja tak mialam w 2013 roku, nie chce Cie absolutnie straszyć ani nie twierdzę ze tak jest w Twoim przypadku, sprawdź betę wtedy bedziesz miec pewność
Ciąże biochemiczna już raz w życiu przeżyłam, mianowicie w październiku w 5 tygodniu.. beta zniknęła odrazu do 0 w dniu poronienia także dziwne to co teraz się dzieje
reklama
Pawlinka82
Dużo odpoczywaj i przede wszystkim bądź dobrej myśli, musi być dobrzeHej dziewczyny, byłam na usg. Nie wiem co o tym myśleć powiedziała, że pęcherzyk ciążowy jest za mały na swój wiek. Ma 1,21 cm. Według aplikacji dziś 6+1
jest zarodek 2,9 mm. Serduszko bije 111/min. Nie puściła mi do słuchania tylko liczyła, widziałam jak faluje.
Jednak ciąża jakby jest młodsza o 2 tyg - usg pokazuje 4+2
Nie mogłam później zajść o 2 tyg bo tydzień temu na usg usłyszałam, że ciąża jest o 3 dni starsza. Poza tym robiłam betę 28 dc i już była pozytywna więc nie mogłam mieć wtedy owulacji.
Dodatkowo mam krwiaka większego dwa razy od pęcherzyka ciążowego - ma 8 na 5 i obok jakieś jeszcze mniejsze...
W razie krwawienia mam jechać na izbę przyjęć... Powiedziała, że ciąża wysokiego ryzyka, mam tylko leżeć. Karty ciąży nie założyła. Kontrola za 2 tyg. Dołożyła luteine i teraz mam 3 x1 duphaston, 2x1 luteina
Miałam wrażenie, że mnie nastawia, że nic z tego nie będzie
Martwię się strasznie, to będą najdłuższe 2 tygodnie
Różowa strzałka wskazująca to krwiak. Te duże coś na 5 cm to nawet już nie wiem z tego wszystkiego co to było
Zobacz załącznik 1121988Zobacz załącznik 1121990Zobacz załącznik 1121991Zobacz załącznik 1121992