Agnieszka2929
Fanka BB :)
I chcialam.zaznaczyc,ze przy blizniakach do konca to 36 tydz ...nie 40 tyg ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ta trzecia córeczkę to będziesz normalnie chować?I chcialam.zaznaczyc,ze przy blizniakach do konca to 36 tydz ...nie 40 tyg ..
Lekarz mówił ze to juz odpad medyczny ..A ta trzecia córeczkę to będziesz normalnie chować?
Masz prawo do pochówku, nie słuchaj ich... Przecież teraz można już 6 tygodniową ciążę pochować.Lekarz mówił ze to juz odpad medyczny ..
Szczerze to zaden ksiadz mi nie pochowa a ja to nawet nie chce widziecMasz prawo do pochówku, nie słuchaj ich... Przecież teraz można już 6 tygodniową ciążę pochować.
jak to nie pochowa, normalnie chowają...Szczerze to zaden ksiadz mi nie pochowa a ja to nawet nie chce widziec
Masz do tego prawo!Szczerze to zaden ksiadz mi nie pochowa a ja to nawet nie chce widziec
Przy pochówku nie widzi się dziecka, po prostu informujemy że ma taką możliwość oraz, że ksiądz normlanie pochowa takie dziecko. Wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawę i nie drąży tematu, a potem żałują.Przecież napisała, ze nie chce widziec. Wyluzujcie.