reklama
E
Ewka34
Gość
A wez przestanDziewczyny już jest Was tu dużo więc ja nie będę Wam zaśmiecać forum. Odezwę się jak już test wyjdzie pozytywnie albo jak już będę pewna że to nie ciąża pozdrawiam
Nie wytrzymam tyleLila mi w każdej ciazyjak nic się nie działo niepokojącego to kazał przyjść dopiero w 8-9 tygodniu.
Ja Was jednak na mur-beton opuszczam chyba moja macica wyczuła wątpliwości i żeby ich nie było, to zaskoczyła mnie okresem, i to kilka dni za wcześnie tak, co bym się dłużej nie zastanawiała
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Z ciekawości zajrzę za jakiś czas, czy chociaż może u Ignis się udało
Zdrówka! Trzymajcie się
Trzymam za Was wszystkie kciuki. Z ciekawości zajrzę za jakiś czas, czy chociaż może u Ignis się udało
Zdrówka! Trzymajcie się
Szkoda. Trzymam kciuki za następny razJa Was jednak na mur-beton opuszczam chyba moja macica wyczuła wątpliwości i żeby ich nie było, to zaskoczyła mnie okresem, i to kilka dni za wcześnie tak, co bym się dłużej nie zastanawiała
Zdrówka! Trzymajcie się
Pawlinka82
Fanka BB :)
Przykro, powodzenia zatem w następnym cyklu.Ja Was jednak na mur-beton opuszczam chyba moja macica wyczuła wątpliwości i żeby ich nie było, to zaskoczyła mnie okresem, i to kilka dni za wcześnie tak, co bym się dłużej nie zastanawiała
Zdrówka! Trzymajcie się
Szkoda. Trzymam kciuki za następny raz
Przykro, powodzenia zatem w następnym cyklu.
Dzięki dziewczyny! Też mam nadzieję, że następnym razem się uda
E
Ewka34
Gość
Trzymam kciuki :*Ja Was jednak na mur-beton opuszczam chyba moja macica wyczuła wątpliwości i żeby ich nie było, to zaskoczyła mnie okresem, i to kilka dni za wcześnie tak, co bym się dłużej nie zastanawiała
Zdrówka! Trzymajcie się
Angelika22
Fanka BB :)
Nie wytrzymam tyle
Jak już będzie serduszko w 6-7 to można iść , lekarz założy kartę zleci badania
reklama