reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny już jest Was tu dużo więc ja nie będę Wam zaśmiecać forum. Odezwę się jak już test wyjdzie pozytywnie albo jak już będę pewna że to nie ciąża :) pozdrawiam

reklama
Ja Was jednak na mur-beton opuszczam ;) chyba moja macica wyczuła wątpliwości i żeby ich nie było, to zaskoczyła mnie okresem, i to kilka dni za wcześnie :D tak, co bym się dłużej nie zastanawiała ;)

Trzymam za Was wszystkie kciuki. Z ciekawości zajrzę za jakiś czas, czy chociaż może u Ignis się udało :)

Zdrówka! Trzymajcie się :)

Ja Was jednak na mur-beton opuszczam ;) chyba moja macica wyczuła wątpliwości i żeby ich nie było, to zaskoczyła mnie okresem, i to kilka dni za wcześnie :D tak, co bym się dłużej nie zastanawiała ;)

Trzymam za Was wszystkie kciuki. Z ciekawości zajrzę za jakiś czas, czy chociaż może u Ignis się udało :)

Szkoda. Trzymam kciuki za następny raz

Przykro, powodzenia zatem w następnym cyklu.

Trzymam kciuki :*

reklama
Zaczęło się co jakiś czas kucie w dolnej części brzucha. Ostatnim razem jak to się zaczęło, to na drugi dzień bylo poronienia. Co idę do toalety to zaglądam... oszaleje chyba

Do góry