E
Ewka34
Gość
Strasznie.. od porodu mam z nim problem :/ mala mi sie zaklinowala ,nie mogłam jej wyprzec.A mnie krzyż boli i trochę brzuch ciągnie, nospe wzięłam , Was też boli krzyż? Ja mam tyłozgięcie więc pewnie dlatego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie.. od porodu mam z nim problem :/ mala mi sie zaklinowala ,nie mogłam jej wyprzec.A mnie krzyż boli i trochę brzuch ciągnie, nospe wzięłam , Was też boli krzyż? Ja mam tyłozgięcie więc pewnie dlatego
Ja mam tez ten sluz po luteinie, cala ciaze tak mialam poprzednioJa tez sprawdzam bo mam bardzo dużo białego śluzu![]()
Mam ten sam terminWitam, to mój pierwszy post. Mój termin obliczając od ostatniej OM to 8.01.2021.
To moja 2 ciąża pierwsza z tamtym roku okazało się pustym jajem płodowymnarazie nie chce się cieszyć do czasu aż zobaczę na usg zarodek z serduszkiem❤
Hello nie wiedzialam ze jest juz taki watekmelduje sie
termin z OM 7.01
dzis takie krechy mialam jutro wizyta
![]()
Jakie macie objawy? Ja mam cyce powiększone,a ze sa juz ogromne to na domiar zlego jeszcze sie powiekszyly i ujedrnily, jak mloda mi zgniecie sutka to wyć moge z bolu.. do tego zapach, mdlosci , ochota na kabanosyjak zawsze slodkie chcialam tak teraz mi nie smakuje, i moj organizm domaga sie witamin wiec warzywa i owoce(kwasne) aaa i paprykarz po ktorym mnie mdli
![]()
Ja podobnie jak z synkiem w ciąży mam ochotę na sen ciaglebardzo bym chciała nie wymiotować w tej ciąży ale znając mój organizm i tak będę . Już się nie mogę doczekać wizyty mam nadzieje ze wszytko jest dobrze
bierze któraś z was l4 od początku ? Ja pracuje w drogerii z klientem plus pakowanie paczek , jest bardzo ciężko
A powiedzcie, czy już komuś o pozytywnym teście powiedziałyście ? Oczywiście poza partnerem/mężem.Może któraś z Was zrobiła to w tej bądź poprzedniej ciąży w jakiś kreatywny sposób?
![]()
Mam wizytę na 19 maja, ale pracuje w szpitalu w którym mogłabym zrobić sobie usg wcześniej ale zobaczę. Za wcześnie też nie dobrze pójść bo widać tylko pęcherzyk bez zarodka a po moich przejściach będę sobie wkręcać że to na pewno znów puste jajo.Mam ten sam terminkiedy planujesz wizytę?
To tak jak ja mam z biochemiczna...co chwilę zaglądam czy krwawie. Jakiś musimy się nastawić pozytywnie. Ja wierzę że skoro 4 kwietnia poronilam i znów już jestem w ciąży, to jakiś znak. Zaplanowałam iść 15 maja. Ale może to faktycznie za wcześnie...Mam wizytę na 19 maja, ale pracuje w szpitalu w którym mogłabym zrobić sobie usg wcześniej ale zobaczę. Za wcześnie też nie dobrze pójść bo widać tylko pęcherzyk bez zarodka a po moich przejściach będę sobie wkręcać że to na pewno znów puste jajo.
Ja w tamtej ciąży byłam w 5tc2 dni i było widać pęcherzyk 5 mm, później z 7tc pęcherzyk 24 mm pusty i dla potwierdzenia tydzień później pęcherzyk 27 mm nadal bez zarodka. Dostałam skierowanie do szpitala na usunięcie dostaławalam tabletki przez 3 dni i tak zakończyło się to zabiegiem. Dlatego teraz jak się dowiedziałam to podchodzę do tego chłodno chociaż serce się raduje, ale wiedza najbliższe osoby i w pracy kierowniczka ale dlatego że pracuję w szkodliwych warunkach.To tak jak ja mam z biochemiczna...co chwilę zaglądam czy krwawie. Jakiś musimy się nastawić pozytywnie. Ja wierzę że skoro 4 kwietnia poronilam i znów już jestem w ciąży, to jakiś znak. Zaplanowałam iść 15 maja. Ale może to faktycznie za wcześnie...