Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
We Wrocławiu cofnięte porody rodzinne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
We Wrocławiu cofnięte porody rodzinne
Nawet od 36 t.c.Takie na sucho robią już od 38 tc. Żeby nie doszło do akcji. Ja też właśnie nie ogarniam, a mój lekarz nigdzie nie pracuje w szpitalu, więc ciężko z tym ;/
Za dużo kombinowania z tym porodem, już wolałabym urodzić w domu bez tej całej papierologii
Ale tylko Brochów póki coWe Wrocławiu cofnięte porody rodzinne
@Larysadti28 u ciebie bliźniaki? 2k2o? Jaka plec? Na kiedy masz dokładnie termin? U mnie tez dwojeczka
Mam takie samo zdanie jak twój mąż. Szkoda kasy.Dziewczyny z serii głupich pytań Co sądzicie o szkole rodzenia bo mam wojnę z mężem W szpitalu w którym będę rodzić szkoła weekendowa 16 godzin kosztuje 500 zł czy sie opłaca? bo mój mąż twierdzi ze woli coś kupić dziecku albo gdzieś pojechać albo żebym sobie coś kupiła bo to bez sensu i że każdy kolega mu to mówi który ma dzieci i gadaj z takim.
U mnie tez chłopcy, chociaz poczatkowo miala byc parka termin na 28 grudnia, wiec max w połowie grudnia cc. Oby doczekać, bo juz coraz ciężejTak 2k2o, dwóch chłopców. Dokładnie mam na 15 stycznia ale juz się nastawiłam na grudzień
Gratuluje dwójeczki, jest co nosić nie mówiąc o zrobieniu sobie z matki worka treningowego a u Ciebie jak wysoko juz ? Kiedy termin i kto się chowa ?
Kamieńskiego też i borowskaAle tylko Brochów póki co