G
gość _199
Gość
Dzisiaj krzywa cukrowa....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciukiDzisiaj krzywa cukrowa....
Powodzenia nie zapomnij tylko telefonu, gazety lub książki, bo ja poszłam nie dość, że z marszu zapominajac z domu telefonu... Kompletnie nieprzygotowana jeżeli chodzi o książkę lub jakiekolwiek czasopismo i mnie Pani w rejestracji zaskoczyła, że to dzisiaj a poszłam z nastawieniem, że tego dnia tylko krew 2h patrzenia w ścianę + godzina zleciała na badania, rejestrację i inneDzisiaj krzywa cukrowa....
Wzięłam ze sobą laptopa także nudzić się nie będęPowodzenia nie zapomnij tylko telefonu, gazety lub książki, bo ja poszłam nie dość, że z marszu zapominajac z domu telefonu... Kompletnie nieprzygotowana jeżeli chodzi o książkę lub jakiekolwiek czasopismo i mnie Pani w rejestracji zaskoczyła, że to dzisiaj a poszłam z nastawieniem, że tego dnia tylko krew 2h patrzenia w ścianę + godzina zleciała na badania, rejestrację i inne
Ja mialam i musze powtórzyć bo na czczo 89 po 1 h 166 i po 2 h 134Dzisiaj krzywa cukrowa....
A w domu po posiłkach jak cukry? Dostałaś skierowanie do diabetologa?Ja mialam i musze powtórzyć bo na czczo 89 po 1 h 166 i po 2 h 134
ja mam na czczo 91, ale dziwne bo w domu przed wyjściem miałam 77 ;/Ja mialam i musze powtórzyć bo na czczo 89 po 1 h 166 i po 2 h 134
Jak narazie tylko by powtorzyc dopiero przyszedl wypis ze szpitalalekarza mam 26.10.dziwne,bo nigdy nie mialam problemu z cukrem a z synem wrecz idealneA w domu po posiłkach jak cukry? Dostałaś skierowanie do diabetologa?
Za długa przerwa od kolacji już i temu zaczęło iść do góryja mam na czczo 91, ale dziwne bo w domu przed wyjściem miałam 77 ;/
Mam praktycznie nowiutki glukometr i zawsze pokrywał się z laboratorium, więc nie wiem o co chodzi.