Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
Ja równieżMam takie samo zdanie jak twój mąż. Szkoda kasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja równieżMam takie samo zdanie jak twój mąż. Szkoda kasy.
U mnie tez chłopcy, chociaz poczatkowo miala byc parka termin na 28 grudnia, wiec max w połowie grudnia cc. Oby doczekać, bo juz coraz ciężej
też bym nie płaciła, można znaleźć online za darmoDziewczyny z serii głupich pytań Co sądzicie o szkole rodzenia bo mam wojnę z mężem W szpitalu w którym będę rodzić szkoła weekendowa 16 godzin kosztuje 500 zł czy sie opłaca? bo mój mąż twierdzi ze woli coś kupić dziecku albo gdzieś pojechać albo żebym sobie coś kupiła bo to bez sensu i że każdy kolega mu to mówi który ma dzieci i gadaj z takim.
ja karmiłam prawie dwa lata, laktatora użyłam może z 3-4 razy jak miałam nawał pokarmu i mnie bolały piersi. Później to rękami to robiłam, bo zapomniałam gdzie go schowałamDziewczyny, które już rodzily i karmily piersia: czy uzywalyscie laktatora? Czy się przydał? Jesli tak, to w jakich sytuacjach najczesciej? Zastanawiam się nad kupnem, ale w sumie jesli nie bede pracowac te kilka miesiecy podczas bycia na macierzynskim to czy jest mi on potrzebny?
Do stycznia jeszcze troche a mnie to czeka niedlugo juz ja sie dopiero obawiam.Dziękuję dziewczyny! Znajdę jakąś szkole Online. I pomęczę męża by że mną się edukował . Nie mam telewizji ale dziś pojechałam do rodziców i obejrzałam fakty i zaczynam się martwić porodem i jak to będzie wyglądało. Strasznie straszą wirusem. Chodziłam na basen a od soboty wszystko zamknięte...
A nie isofix?A ja mam pytanie z innej beczki.
Czy ogarniacie temat wózków nosidełek?
Ja bede miala wozek mondo ale chciałam do niego dokupic nosidełko i adapter zeby wpinac czasem dziecko na stelaż . I teraz co? szukam adaptera do danego wozka czy do danej firmy nosidelka?
Czy nie wszystkie moga pasowac? Jakos nic tego nie ogarniam.
Chciałam dodatkowo nosidełko z taka bazą autofix do samochodu ze szybciutko sie wpina.
musisz zobaczyć czy nosidełko jest kompatybilne z wózkiem, bo nie do każdego da się dokupić adapter. Szukasz adaptera danej firmy wózka, która jest adapterem do danego nosidełka.A ja mam pytanie z innej beczki.
Czy ogarniacie temat wózków nosidełek?
Ja bede miala wozek mondo ale chciałam do niego dokupic nosidełko i adapter zeby wpinac czasem dziecko na stelaż . I teraz co? szukam adaptera do danego wozka czy do danej firmy nosidelka?
Czy nie wszystkie moga pasowac? Jakos nic tego nie ogarniam.
Chciałam dodatkowo nosidełko z taka bazą autofix do samochodu ze szybciutko sie wpina.