Izkawalizka
Fanka BB :)
Mi najbardziej spodobała się preglifedziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi najbardziej spodobała się preglifedziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia
Ja bym chciała choc jedna dziewczynkeMnie syn pokazał na USG jakoś w 3-4 miesiącu dość szybko. Ale już wcześniej wiedziałam, że to chłopak. Teraz liczę na córkę, ale z chłopczyka też będziemy się cieszyć, byle zdrowe było. A Wy na jaką płeć liczycie?
Polecam preglifedziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia
Ja tez od razu gdy potwierdzilam dwoma kreskami ciaze jechalam do gina po luteine jak on to mowi luteina nie zaszkodzi , albo wywola okres albo utrzyma ciazeCześć dziewczyny Jeżeli mogę to i ja się dołączam Jestem mamą jednego aniołka i 4 letniej Zosi testowałam wczoraj i wyszły dwie wyraźne kreseczki, z tego co sobie obliczyłam termin w okolicach 26 stycznia dziś zrobiłam betę i jak tylko wyjdzie pozytywna to dzwonię do mojego gin z racji pierwszego poronienia chce jak najszybciej dostać luteine...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tym razem i nasza Zosia zostanie starszą siostrą
Bede trzymała kciuki. Jesteś pod opieką endokrynologa? Jak masz potwierdzoną ciążę to muszą Cię przyjąć w pierwszym terminie kiedy jest lekarz. Nie ważne czy są wolne miejsca czy nie. Koleżanka miała wizytę już po 3 dniach.Cześć dziewczyny, jutro mam wizytę na 17:00, trzymajcie kciuki, powinno być już 6+6. Stresuję się czy wszystko w porządku ze mną, kilka dni temu robiłam badania i chyba mam podwyższone TSH (2,93). Czytałam że nie powinno przekraczać 2,5 w I trymestrze. Czy któraś z was też miała/ma ? Moje samopoczucie w ciągu kilku ostatnich dni się osłabiło, nie mogę w nocy spać, zasypiam dopiero koło 5-6 rano. Mam wahania nastroju, zrobiłam się płaczliwa i nerwowa. Zachcianek żadnych, mdłości na szczęście ani zgagi też nie mam.
Witaj, trzymamy kciuki gratulujęCześć dziewczyny Jeżeli mogę to i ja się dołączam Jestem mamą jednego aniołka i 4 letniej Zosi testowałam wczoraj i wyszły dwie wyraźne kreseczki, z tego co sobie obliczyłam termin w okolicach 26 stycznia dziś zrobiłam betę i jak tylko wyjdzie pozytywna to dzwonię do mojego gin z racji pierwszego poronienia chce jak najszybciej dostać luteine...mam nadzieje że wszystko będzie dobrze tym razem i nasza Zosia zostanie starszą siostrą
Ja liczę na dziewczynkę, a mój na synka. Więc cokolwiek nie wypadnie będzie superMnie syn pokazał na USG jakoś w 3-4 miesiącu dość szybko. Ale już wcześniej wiedziałam, że to chłopak. Teraz liczę na córkę, ale z chłopczyka też będziemy się cieszyć, byle zdrowe było. A Wy na jaką płeć liczycie?
Mam preglife, ale tak średnio mi się podoba. Mam też Femometer, tam jest tryb ciąży i jest o wiele ciekawsza pod względem wizualnym. W każdym tygodniu są obrazki dzidziusia jak wygląda. Mi wypada nowy tydzień w poniedziałek. Więc zawsze w niedzielę po północy już wchodzę i sprawdzam tylko ta aplikacja jest cała po angielskudziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia