reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Bede trzymała kciuki. Jesteś pod opieką endokrynologa? Jak masz potwierdzoną ciążę to muszą Cię przyjąć w pierwszym terminie kiedy jest lekarz. Nie ważne czy są wolne miejsca czy nie. Koleżanka miała wizytę już po 3 dniach.
Ja badalam tsh przed ciąża i było 1,5. Wszystko będzie dobrze 🤗
Robiłam sobie badania na własną rękę w grudniu ub.r i miałam TSH 1,9. Zobaczymy co mi dziś gin powie

reklama
Ale to jest wciąż Norma, nie ma co się załamywać. Legendy mówią, że niskie (ale w normie) przyrosty bety są na chłopca 😁
Powtarzasz betę? Kiedy wizyta u lekarza?
Robiłam już trzy razy i chyba na tę chwilę nie będę robić. Ostatnia miesiączka była 6 kwietnia, więc wizyta w przyszłym tygodniu, To będzie 7 tydzień, więc mam nadzieje, że będzie już widać serce:)

Mam preglife, ale tak średnio mi się podoba. Mam też Femometer, tam jest tryb ciąży i jest o wiele ciekawsza pod względem wizualnym. W każdym tygodniu są obrazki dzidziusia jak wygląda. Mi wypada nowy tydzień w poniedziałek. Więc zawsze w niedzielę po północy już wchodzę i sprawdzam 😅 tylko ta aplikacja jest cała po angielsku
Z polecanych chce jeszcze zainstalować Himommy i ciąża + ☺
Hej płacisz za tą apke femometer? Chciałam ściągnąć, ale pokazuje mi ze 7 dni mogę używać za darmo a pozniej opłata 🤔

reklama
To trzeba to sprawdzić na pewno powtórzyć lub rozszerzyć badanie. Jadłaś w ostatnim czasie Sushi, tatara,brudne owoce , czy miałaś kontakt z kocimi obchodami?albo kot Cię podrapal ?

Kotów nie lubię...
Sushi jadłam zanim dowiedziałam się o ciąży
Owoce warzywa zawsze myje. Nie mam pojecia jak to się stało. Ale tak się martwię. Zobaczymy co lekarz jutro powie.
Czytałam że ryby było igG powiększone to że chora była przebyta A że igM obecnie trwa

Do góry