Robiłam sobie badania na własną rękę w grudniu ub.r i miałam TSH 1,9. Zobaczymy co mi dziś gin powieBede trzymała kciuki. Jesteś pod opieką endokrynologa? Jak masz potwierdzoną ciążę to muszą Cię przyjąć w pierwszym terminie kiedy jest lekarz. Nie ważne czy są wolne miejsca czy nie. Koleżanka miała wizytę już po 3 dniach.
Ja badalam tsh przed ciąża i było 1,5. Wszystko będzie dobrze
reklama
topka55
Zaangażowana w BB
Robiłam już trzy razy i chyba na tę chwilę nie będę robić. Ostatnia miesiączka była 6 kwietnia, więc wizyta w przyszłym tygodniu, To będzie 7 tydzień, więc mam nadzieje, że będzie już widać serceAle to jest wciąż Norma, nie ma co się załamywać. Legendy mówią, że niskie (ale w normie) przyrosty bety są na chłopca
Powtarzasz betę? Kiedy wizyta u lekarza?
Ada0701
Fanka BB :)
Ciąża +, preglife, HiMommydziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia
u mnie wynik 31 dc - beta hcg 180 także w normie jutro wizyta
Balbinka1991
A mówili w której klasie czy igg czy igm?
Dziewczyny dzwonili do mnie z luxmed z wynikami ze mam bardzo podwyzszona toxoplazmoza. Czy któraś miala doczynienia z tym. Bardzo się martwię
Ada0701
Hej płacisz za tą apke femometer? Chciałam ściągnąć, ale pokazuje mi ze 7 dni mogę używać za darmo a pozniej opłataMam preglife, ale tak średnio mi się podoba. Mam też Femometer, tam jest tryb ciąży i jest o wiele ciekawsza pod względem wizualnym. W każdym tygodniu są obrazki dzidziusia jak wygląda. Mi wypada nowy tydzień w poniedziałek. Więc zawsze w niedzielę po północy już wchodzę i sprawdzam tylko ta aplikacja jest cała po angielsku
Z polecanych chce jeszcze zainstalować Himommy i ciąża + ☺
anusiaanusia
A mówili w której klasie czy igg czy igm?
Powiedzieli że w igm
Malinowa_959
Akuku prawdopodobnie uda mi się dołączyć do styczniówek póki co dwa testy pozytywne, po pracy ide dzisiaj na betę mam nadzieje, ze uda mi sie dostać do przychodni bez problemu
Balbinka1991
To trzeba to sprawdzić na pewno powtórzyć lub rozszerzyć badanie. Jadłaś w ostatnim czasie Sushi, tatara,brudne owoce , czy miałaś kontakt z kocimi obchodami?albo kot Cię podrapal ?Powiedzieli że w igm
reklama
anusiaanusia
To trzeba to sprawdzić na pewno powtórzyć lub rozszerzyć badanie. Jadłaś w ostatnim czasie Sushi, tatara,brudne owoce , czy miałaś kontakt z kocimi obchodami?albo kot Cię podrapal ?
Kotów nie lubię...
Sushi jadłam zanim dowiedziałam się o ciąży
Owoce warzywa zawsze myje. Nie mam pojecia jak to się stało. Ale tak się martwię. Zobaczymy co lekarz jutro powie.
Czytałam że ryby było igG powiększone to że chora była przebyta A że igM obecnie trwa