reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny ja wstaje rano mysle co wpierdzielic. Dzis poszla kilbaska w plasterki taka podsmazona i 2 pomidory. 🙈🙊. Az sie boje jak tak dalej samo miecho bede jesc to jaka waga bedzie na koncu?Ale nic innego mnie nie korci tylko mieso owoc warzywo wooooda. Cos ze mna nie tak??:)W moim przypadku ta ciaza jest całkowicie inna od poprzedniej.

Cóż za uśmiech;p
Mam dobry humor
Dziewczyny ja wstaje rano mysle co wpierdzielic. Dzis poszla kilbaska w plasterki taka podsmazona i 2 pomidory. [emoji85][emoji87]. Az sie boje jak tak dalej samo miecho bede jesc to jaka waga bedzie na koncu?Ale nic innego mnie nie korci tylko mieso owoc warzywo wooooda. Cos ze mna nie tak??:)W moim przypadku ta ciaza jest całkowicie inna od poprzedniej.
U mnie tak samo 360* inna!

Dziewczyny ja wstaje rano mysle co wpierdzielic. Dzis poszla kilbaska w plasterki taka podsmazona i 2 pomidory. 🙈🙊. Az sie boje jak tak dalej samo miecho bede jesc to jaka waga bedzie na koncu?Ale nic innego mnie nie korci tylko mieso owoc warzywo wooooda. Cos ze mna nie tak??:)W moim przypadku ta ciaza jest całkowicie inna od poprzedniej.
To jeszcze nie jest tak źle, ja jadłabym tylko fast foody i ogólnie jakieś szybkie żarcie nie wymagające przygotowań. W poprzedbiej ciąży wymiotowałam po mc donaldzie i na zapach kebaba a teraz jem aż mi się uszy trzęsą. Smakuje mi kiełbasa, której normalnie nie jadam, ryby z puszki typu szprot, śledzie... Miałam wcześniej jeszcze taki etap kanapek z serkiem topionym i jajek na twardo i szczypiorku.
W poprzedniej ciąży na większość tych rzeczy nie mogłam patrzeć, za to lody, czekolada i słodkie bułki to było jedzenie roku.
W obu pasuje mi nabiał i owoce.
Za pierwszym razem była dziewczynka, teraz podobno jest chłopczyk wg wczorajszego usg :) U mnie zabobony w sumie na plus póki co...

Ja mdleje i mam kolatanie serca nienawidze gorąca i tak bedzie zawsze .ja kielbasy nie jem,a jajecznice tylko solo na maśle .duzo nabialu i lodow ;)wczoraj robilam burgery z indyka .milego wszystkim.

Dziewczyny też macie niskie ciśnienie przy tej pogodzie?Mi ciężko funkcjonować przy tym upale.

Nie wiem jakie mam ciśnienie ale ogólnie ja codziennie nie mam siły 😩 albo jak nadrobię jakiś dzień np pójdę do pracy na chwile i później jakiś sklep to na drugi dzień muszę odchorować i nie mam siły nawet na bieżąco posprzątać.

Wizyta za niecałe 2h jak zwykle mam 100 w porach tak się boje ....

reklama
Nie wiem jakie mam ciśnienie ale ogólnie ja codziennie nie mam siły 😩 albo jak nadrobię jakiś dzień np pójdę do pracy na chwile i później jakiś sklep to na drugi dzień muszę odchorować i nie mam siły nawet na bieżąco posprzątać.

Wizyta za niecałe 2h jak zwykle mam 100 w porach tak się boje ....
Trzymamy kciuki, od stresu tylko ciśnienie za wysokie wyjdzie. Może coś słodkiego na poprawę humoru?

Do góry