Niespodziewajka
Fanka BB :)
Cóż za uśmiech;pCzesc dziewczynki, uwielbiam lato niech grzeje to slonce jak najdluzej [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cóż za uśmiech;pCzesc dziewczynki, uwielbiam lato niech grzeje to slonce jak najdluzej [emoji16]
Mam dobry humorCóż za uśmiech;p
U mnie tak samo 360* inna!Dziewczyny ja wstaje rano mysle co wpierdzielic. Dzis poszla kilbaska w plasterki taka podsmazona i 2 pomidory. [emoji85][emoji87]. Az sie boje jak tak dalej samo miecho bede jesc to jaka waga bedzie na koncu?Ale nic innego mnie nie korci tylko mieso owoc warzywo wooooda. Cos ze mna nie tak??W moim przypadku ta ciaza jest całkowicie inna od poprzedniej.
To jeszcze nie jest tak źle, ja jadłabym tylko fast foody i ogólnie jakieś szybkie żarcie nie wymagające przygotowań. W poprzedbiej ciąży wymiotowałam po mc donaldzie i na zapach kebaba a teraz jem aż mi się uszy trzęsą. Smakuje mi kiełbasa, której normalnie nie jadam, ryby z puszki typu szprot, śledzie... Miałam wcześniej jeszcze taki etap kanapek z serkiem topionym i jajek na twardo i szczypiorku.Dziewczyny ja wstaje rano mysle co wpierdzielic. Dzis poszla kilbaska w plasterki taka podsmazona i 2 pomidory. . Az sie boje jak tak dalej samo miecho bede jesc to jaka waga bedzie na koncu?Ale nic innego mnie nie korci tylko mieso owoc warzywo wooooda. Cos ze mna nie tak??W moim przypadku ta ciaza jest całkowicie inna od poprzedniej.
Tak! Moje ciśnienie w takie upały niezależnie od pory dnia to mniej więcej 102/63...Dziewczyny też macie niskie ciśnienie przy tej pogodzie?Mi ciężko funkcjonować przy tym upale.
Również... A ogólnie jestem nadcisnieniowcemDziewczyny też macie niskie ciśnienie przy tej pogodzie?Mi ciężko funkcjonować przy tym upale.
Dziewczyny też macie niskie ciśnienie przy tej pogodzie?Mi ciężko funkcjonować przy tym upale.
Trzymamy kciuki, od stresu tylko ciśnienie za wysokie wyjdzie. Może coś słodkiego na poprawę humoru?Nie wiem jakie mam ciśnienie ale ogólnie ja codziennie nie mam siły albo jak nadrobię jakiś dzień np pójdę do pracy na chwile i później jakiś sklep to na drugi dzień muszę odchorować i nie mam siły nawet na bieżąco posprzątać.
Wizyta za niecałe 2h jak zwykle mam 100 w porach tak się boje ....