reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja mam rwe i bol kregoslupa ledwo chodze,a pol nocy siedzialam w sloikach i dzis znow .ciekawe ile moje waza ja dzus zaczynam 19 tydz a skończyłam 18
Ja pracuje fizycznie na cały etat,Ale rwa chwyciła mnie na urlopie.koleżankę tak trzymała do samego porodu i dopiero wtedy puściła. Narazie mi to w pracy nie przeszkadza na szczęście .

reklama
Dziewczyny wg OM mam 15tc 4dni wg ostatniego badania (prenatalnego ) 16tc 2dn. To moja druga ciaza odstep 5 lat. Kiedy jakoes ruchy poczuje? Brzuszka tez jakos jeszcze nie mam. Jest raczej niski i bardziej do przodu wusuniety niż rozlany. W sumie to jak kyps pdemne nie wie o ciazu to bardzo nie zauwazy. A jak u was?
U mnie dziś 15+6 wg ja czuje lekkie łaskotanie i jak się rusza, ale czuje to wtedy kiedy coś zjem. Ja już mam duży brzuch :( wyglądam jak z córką w 6 miesiącu! Podobno mam właśnie rozlany brzuch - tak twierdzi moja mama. Z córką miałam malutki i taki bardziej stozkowy

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wg OM mam 15tc 4dni wg ostatniego badania (prenatalnego ) 16tc 2dn. To moja druga ciaza odstep 5 lat. Kiedy jakoes ruchy poczuje? Brzuszka tez jakos jeszcze nie mam. Jest raczej niski i bardziej do przodu wusuniety niż rozlany. W sumie to jak kyps pdemne nie wie o ciazu to bardzo nie zauwazy. A jak u was?
Czuje ruchy od 13 tyg mam trojaki druga ciaza brzuch mam juz ogromny .

A wiesz juz jakoe płcie? KOCHANA az mnie zabolalo ze ty jak ten "kopciuszek" pracujesz mimo swojego stanu. Odpocznij!
Jeszcze nie wiem czekam na 31 sierpien boje się,ze szyjka mi sie skroci.ja jestem czlowiek ktory bez pracy nie moze usiedzieć te dzieciaki sobie mysla,ze glupia baba im odpoczac nie daje caly dzien i noc biega i cos robi .

reklama
Ooo to podziel sie jakie mialas zachcianki a co cie brzydzilo??

Ja typowo na słodko :) i nie chodzi mi tylko o czekoladę.. Po prostu lubie wszystko co słodkie - jabłuszka, młode marchewki, piekę ciasta :D a na kwaśne gdzie bardzo lubiłam az mi sie buzia wykręca :) a słone. .. Nie ma z mojej strony zainteresowania większego :D jeżeli chodzi o cerę to jest straszna, mam doslownie szary odcien buzi i duzo wypryskow jak by mi córka urodę oodbierała :) a podobno przy synu wyglada się kwitnąco 😄

Do góry