Ja pracuje fizycznie na cały etat,Ale rwa chwyciła mnie na urlopie.koleżankę tak trzymała do samego porodu i dopiero wtedy puściła. Narazie mi to w pracy nie przeszkadza na szczęście .Ja mam rwe i bol kregoslupa ledwo chodze,a pol nocy siedzialam w sloikach i dzis znow .ciekawe ile moje waza ja dzus zaczynam 19 tydz a skończyłam 18
reklama
Martynaa02
Fanka BB :)
U mnie dziś 15+6 wg ja czuje lekkie łaskotanie i jak się rusza, ale czuje to wtedy kiedy coś zjem. Ja już mam duży brzuch wyglądam jak z córką w 6 miesiącu! Podobno mam właśnie rozlany brzuch - tak twierdzi moja mama. Z córką miałam malutki i taki bardziej stozkowyDziewczyny wg OM mam 15tc 4dni wg ostatniego badania (prenatalnego ) 16tc 2dn. To moja druga ciaza odstep 5 lat. Kiedy jakoes ruchy poczuje? Brzuszka tez jakos jeszcze nie mam. Jest raczej niski i bardziej do przodu wusuniety niż rozlany. W sumie to jak kyps pdemne nie wie o ciazu to bardzo nie zauwazy. A jak u was?
Ostatnia edycja:
Chlopcow sie fajnie wychowuje
Potwierdzam chłopcy sa super!
Agnieszka2929
Ja mam rwe po synu zostalo w pracy tez fizyczna mialam i jak trzaslo to byl bol a trza bylo leciecJa pracuje fizycznie na cały etat,Ale rwa chwyciła mnie na urlopie.koleżankę tak trzymała do samego porodu i dopiero wtedy puściła. Narazie mi to w pracy nie przeszkadza na szczęście .
Agnieszka2929
Czuje ruchy od 13 tyg mam trojaki druga ciaza brzuch mam juz ogromny .Dziewczyny wg OM mam 15tc 4dni wg ostatniego badania (prenatalnego ) 16tc 2dn. To moja druga ciaza odstep 5 lat. Kiedy jakoes ruchy poczuje? Brzuszka tez jakos jeszcze nie mam. Jest raczej niski i bardziej do przodu wusuniety niż rozlany. W sumie to jak kyps pdemne nie wie o ciazu to bardzo nie zauwazy. A jak u was?
Agnieszka2929
Jeszcze nie wiem czekam na 31 sierpien boje się,ze szyjka mi sie skroci.ja jestem czlowiek ktory bez pracy nie moze usiedzieć te dzieciaki sobie mysla,ze glupia baba im odpoczac nie daje caly dzien i noc biega i cos robi .A wiesz juz jakoe płcie? KOCHANA az mnie zabolalo ze ty jak ten "kopciuszek" pracujesz mimo swojego stanu. Odpocznij!
Agnieszka2929
Na dzis koncze zabawę,bo nogi mi puchna i brzuch zaczal bolec chyba sie przesililam sie boje,ze krew ujrze.
Niespodziewajka
Hej. Miłego dnia ❤
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wzajemnie[emoji173]️[emoji173]️Hej. Miłego dnia [emoji173]
Piekna pogoda sie zapowiada[emoji2513][emoji2513]muszę ogarnac troszkę dom i obiecalam sobie, ze bede odpoczywac.
reklama
Malinowa_959
Ooo to podziel sie jakie mialas zachcianki a co cie brzydzilo??
Ja typowo na słodko i nie chodzi mi tylko o czekoladę.. Po prostu lubie wszystko co słodkie - jabłuszka, młode marchewki, piekę ciasta a na kwaśne gdzie bardzo lubiłam az mi sie buzia wykręca a słone. .. Nie ma z mojej strony zainteresowania większego jeżeli chodzi o cerę to jest straszna, mam doslownie szary odcien buzi i duzo wypryskow jak by mi córka urodę oodbierała a podobno przy synu wyglada się kwitnąco