reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Jesteśmy po wizycie. Ciśnienie Ok, na plusie 2,4 kg od początku. Będzie drużyna piłkarska, Synki pokazali tatusiowi ‚ taaaaakie siury ‚ 😂 jeden ma 13 cm drugi 15 cm i waga wyszła tyle samo jeden i drugi po 213g 😊 potas, magnez, witaminy, trivagin i zwiekszona luteina do dwóch razy na dzień i na noc bo dalej się stawiamy 😒 następna wizyta za 3 tygodnie 🙂 dziekujemy za wszystkie ciepłe słowa ❤️
O jak pięknie ;)ciekawe jak u moich i kogo ja tam mam ;)

reklama
Jesteśmy po wizycie. Ciśnienie Ok, na plusie 2,4 kg od początku. Będzie drużyna piłkarska, Synki pokazali tatusiowi ‚ taaaaakie siury ‚ 😂 jeden ma 13 cm drugi 15 cm i waga wyszła tyle samo jeden i drugi po 213g 😊 potas, magnez, witaminy, trivagin i zwiekszona luteina do dwóch razy na dzień i na noc bo dalej się stawiamy 😒 następna wizyta za 3 tygodnie 🙂 dziekujemy za wszystkie ciepłe słowa ❤
Super,Bardzo się cieszę! A byłaś z mężem na wizycie?

Tak 🙂 leciał z pracy jak ptak zeby zobaczyć dzidziuchy 😊 juz był drugi raz. Jakos na początku z gabinetu wyszła para i pytam doktora czy może przyjść mąż a on, ze może wiec jak tylko jest to chodzi 🙂 a cieszy się ... bardziej niż dziecko 😃
Zazdroszczę Ci, u nas partnerzy mają zakaz wchodzenia do samej kliniki :(

reklama
Gratuluje udanych wizyt :) jeżeli chodzi o tycie to uwierzcie mi dziewczynki, ze Was wszystkie przebiłam :) także nic się nie denerwujcie. Przez pierwsze trzy miesiace brałam hormony i witajcie 4 kg... :( moj organizm nie radzi sobie z dodatkowymi hormonami ehh... na szczęście od czasu, kiedy ich nie biorę waga ani nie drgnie póki co :)

Do góry