reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny wg OM mam 15tc 4dni wg ostatniego badania (prenatalnego ) 16tc 2dn. To moja druga ciaza odstep 5 lat. Kiedy jakoes ruchy poczuje? Brzuszka tez jakos jeszcze nie mam. Jest raczej niski i bardziej do przodu wusuniety niż rozlany. W sumie to jak kyps pdemne nie wie o ciazu to bardzo nie zauwazy. A jak u was?

U mnie już widać :) zapowiada się chyba, ze bedzie duży brzuchol :)

reklama
Ja typowo na słodko :) i nie chodzi mi tylko o czekoladę.. Po prostu lubie wszystko co słodkie - jabłuszka, młode marchewki, piekę ciasta :D a na kwaśne gdzie bardzo lubiłam az mi sie buzia wykręca :) a słone. .. Nie ma z mojej strony zainteresowania większego :D jeżeli chodzi o cerę to jest straszna, mam doslownie szary odcien buzi i duzo wypryskow jak by mi córka urodę oodbierała :) a podobno przy synu wyglada się kwitnąco 😄
Hahaha czyli mity nalezy miedzy bajki wlozyc:) duzo zdrowka dla was:).

reklama
Do góry